Zoran Mrvoš vraća se na modnu scenu odličnom kolekcijom torbi

Zoran Mrvoš vraća se na modnu scenu
odličnom kolekcijom torbi

Poznati hrvatski modni dizajner Zoran Mrvoš upečatljivom crno – bijelom kampanjom predstavio je novu kolekciju torbi kojom je označio povratak u svijet mode.

Moda je oduvijek bila najveći dio njegova profesionalnog života, no posljednjih godina, pandemija je transformirala modni svijet, a to je itekako utjecalo na rad samostalnih modnih dizajnera. U takvim okolnostima i Mrvoš se okrenuo novim izazovima. Dugo je razmišljao o uzgoju rasnih pasa koje voli od djetinjstva pa je upravo vrijeme lock – downa i zatišje u modnoj produkciji doprinijelo da se etablira u ovoj djelatnosti. No, s obzirom na to da je moda veliki dio njegova bića, bilo je pitanje trenutka kada će joj se vratiti.

Odlične nove torbe s Zoran Mrvoš potpisom

U želji da pruži trajne vrijednosti posvetio se kreiranju efektnih torbi, izrađenih ručno od visokokvalitetne eko – kože čije je temeljno obilježje multifunkcionalnost. Takvi sofisticirani modni dodaci idealni su za suvremene žene i muškarce čiji se dan sastoji od mnoštva aktivnosti u kojima se isprepliću poslovne i privatne obveze. Lišeni su nepotrebnih detalja, uočljivih loga ili ukrasa kako bi odlično funkcionirali u svako doba dana te bez obzira je li riječ o formalnoj prigodi ili opuštenom druženju s obitelji i prijateljima.

Kampanja je realizirana uz vrsne suradnike – fotografkinju Mateu Smolčić Senčar, make-up artisticu Sanju Agić te novu zvijezdu među domaćim modelima Vandu Dučić.

O svom povratku aktivnom stvaranju Mrvoš će reći:

„Već nekoliko godina balansiram između mode i kinologije. Moda mi je bila posao, a kinologija hobi koji je u vrijeme pandemije ipak preuzeo primat. Oduvijek sam volio rasne pse, posebno hrtove jer me zanimalo njihovo podrijetlo, preci, genetika. Pandemija je sve nas dizajnere zaustavila u radu. Ljudi su se okrenuli nekim drugim, do tada možda i nepravedno zanemarenim vrijednostima. Mnogi su shvatili da je manje-više pa su odlučili prestati gomilali odjeću koju su ranije kupovali, premda je često uopće nisu nosili. U tom periodu sam i ja osjetio određenu zasićenost odjećom. No kako mi je dizajn ipak u mom DNK, počeo sam razmišljati o nečem što žene beskrajno vole, a to su torbe. Tako je nastala moja prva capsule kolekcija torbi, nosivih na različite načine u skladu s načelom „3 u 1“. Od male torbe za večernji izlazak do praktičnih poslovnih torbi i ruksaka koji ujedno mogu biti odlični za slobodno vrijeme. Veseli me ponovo stvarati, a posebno sam sretan što su moje kreacije prepoznale žene sa stavom.“

Više informacija i detalja potražite na IG profilu @mrvoszoran ili nas kontaktirajte na 0981383269.

Učitati još
Zatvori