Zimska kolekcija Little Fashion Paradise ruksaka

Zimska kolekcija Little Fashion
Paradise ruksaka

Prošla je godina dana od prve kolekcije ruksaka s potpisom modne novinarke i blogerice Ane Bacinger koju radi u suradnji s mladim dizajnerom Tomislavom Macanom. Duo iza sebe ima dvije uspješne kolekcije limitiranih ruksaka i jednu capsule kolekciju shopper torbi i popularnih torbica oko struka. Od danas je u prodaji nova Little Fashion Paradise kolekcija, koja dolazi u svom najopsežnijem, a ujedno i najlimitiranijem izdanju.

Stižu dvije nove boje ruksaka – Salmon i Pumpkin, a prate ih shopper torbe i torbice oko struka. S obzirom da su svi oduševljeni limitiranim brojem ruksaka koji obično nestanu već prvi dan, Ana je odlučila ove zime izbaciti samo 5 ruksaka u svakoj boji, po dvije shopper torbe i 2 torbice oko struka. ‘Našim klijenticama se jako sviđa što su ruksaci strogo limitirani pa smo se odlučili za još manju seriju. Ovako će samo 5 žena imati taj ruksak i nositi unikat! Torbice su još posebnije jer imamo samo po dvije u svakoj boji pa je ovo idealna prilika da ugrabite modni dodatak koji ćete teško vidjeti na nekom drugom!’

 

Kao i uvijek kolekcija ruksaka dolazi s rednim brojevima i mogućnošću ispisa inicijala. Model i dimenzije (23 cm x 23 cm x 10 cm) su identični kao i kod prve i druge kolekcije, a jedine promjene su novi, jednostavniji unutarnji džep i duže naramenice. Ruksak je napravljen od kvalitetne prave kože u maloj radioni u Zagrebu i svaki detalj na njemu Tomislav je ručno izradio. Za izradu jednog ruksaka potrebno je do 8 sati rada, a ruksak se sastoji od 25 krojenih komada kože i 24 metalna komadića. Little Fashion Paradise ruksak je multifunkcionalan – u samo nekoliko poteza pretvara se u elegantnu messenger torbu.

 

Cijena Little Fashion Paradise by Tomislav Macan ruksaka iznosi 900 kuna, a ispis inicijala naplaćujemo dodatnih 50 kuna. Danas, povodom lansiranja nove kolekcije ispis inicijala je gratis! Za shopper torbu je potrebno izdvojiti 750 kuna, a cijena primjetne torbice oko struka je 500 kuna. Ruksak i torbe možete naručiti putem maila: info@littlefashionparadise.com, a info o kolekciji vas čeka na Aninom blogu Little Fashion Paradise. 

​Dio asortimana Little Fashion Paradise kolekcije će biti dostupan na božićnom izdanju Hush Hush marketa (Ilica 15/1) koji se održava od 14. do 17. prosinaca i na svima omiljenom Artomatu (HDLU) koji traje od 17. do 23. prosinca. 
Foto: PR

Učitati još
Zatvori