Romantična prosidba iz snova: Kako je domaći influencerski par oduševio jednostavnošću?
Romantična prosidba iz snova: Kako je domaći influencerski par oduševio jednostavnošću?

Romantična prosidba iz snova: Kako je domaći influencerski par oduševio jednostavnošću?

Istinska ljubav je priča o povezanosti, održana osjećajima i djelima, stvara trajnu vezu koja raste i razvija se s vremenom. To je nesebično davanje i prihvaćanje, zajednički život pun ispunjenja, podrške i sreće. Upravo takvu ljubav imali su sreće pronaći Anđela Rončević i Matej Zlopaša, dvoje influencera koji su se povezali i spojili kroz zajedničku strast prema putovanju. Početkom 2021. službeno su potvrdili vezu i razveselili svoje pratitelje, a otada uspješno putuju svijetom, stvarajući priče i uspomene za cijeli život.

Ovoga ljeta, tijekom zajedničkog poslovnog putovanja, Matej je isplanirao iznenađenje – prosidbu iz snova. Uz romantičan pogled na more i stol ispunjen mediteranskim delicijama zajednički su obilježili veliki dan, a sada su se bacili i u planiranje raskošne svadbe.

Dodić zlatarna
Dodić zlatarna
Dodić zlatarna

Ljubavna priča Mateja i Anđele

Matej i Anđela prepoznali su se među tisućama drugih, te kroz uspone, padove i životne barijere izašli kao moćan par. Kako bi dostojno obilježili ljubavnu priču, svoje su povjerenje dali draguljaru Filipu Dodiću, čiji brend prati dugogodišnja tradicija i savršeno umijeće izrade nakita. Timeless elegantan dizajn i visoka kvaliteta nakita Zlatarne Dodić bili su polazna točka za zajedničku kampanju koju imate priliku danas vidjeti.

“U današnje vrijeme sve je više prolaznih vrijednosti. Puno toga dođe i ode, ali mi želimo ostaviti utisak u onome što traje i što će trajati još generacijama. Iz tog razloga nam je velika čast biti dio ove priče. Pogotovo jer iza nje stoji brend kao Dodić koji je na našem tržištu više od pola stoljeća i samim time dokazuje da je brand koji brine o vrijednostima i tradiciji.” kaže Matej Zlopaša.

Kako bi nam približili svoju uzbudljivu ljubavnu priču i dali pokoji savjet za održavanje kvalitetnog odnosa, odgovorili su nam i na osobna pitanja o ljubavi, zarukama i vezi.

  • Kada ste se upoznali i gdje?

Znali smo jedno za drugo preko društvenih mreža, a spojila nas je zajednička prijateljica koja je sada i kuma na svadbi.

  • Je li bila ljubav na prvi pogled?

Ne znamo možemo li reći na prvi pogled, jer smo već na prvom susretu hodali gradom dobrih pet sati, ali vrlo brzo smo shvatili da je to – to.

  • Matej, što si prvo zamijetio na Anđeli? Anđela, što si prvo primijetila na Mateju?

Matej: osmijeh

Anđela: visinu

Dodić zlatarna
Dodić zlatarna
  • Što vas je povezalo?

Povezao nas je sličan pogled na život, iste životne vrijednosti, lifestyle, putovanja…

  • Kada pričamo o zdravoj i uspješnoj ljubavi, što smatrate najbitnijom stavkom odnosa između dvije osobe?

Povjerenje i međusobno poštivanje. Također, puno razgovara i rješavanje situacija bez odgađanja. Nema guranja pod tepih.

  • Kako su izgledale vaše zaruke?

Bili smo u jednoj predivnoj vili na Šolti, u stvari na poslovnom zadatku. Matej je sve to osmislio puno prije i znao je da ja neću očekivati da će me tu zaprositi i tako je i bilo. Dogovorio se s vlasnikom vile da zajedno pripreme večeru i meni kažu da pripremaju setting za odrađivanje poslovnog dogovora, a onda se u lijepoj, intimnoj atmosferi na terasi vile uz večeru, vino i pogled na more dogodila prosidba iz snova.

Dodić zlatarna
Dodić zlatarna
Dodić zlatarna

Prava ljubav dođe kad se najmanje nadaš, a da bi se odnos održao, potreban je kompromis i puno ljubavi.

Najbitnije mi je bilo izabrati prsten koji joj se sviđa, a tu je informaciju znala samo njena najbolja prijateljica. Nazvao sam ju i brzo smo organizirali odlazak u Zlatarnu Dodić jer sam znao da ću tamo sigurno pronaći prsten za nju. Drago mi je da sam potražio savjet prijateljice jer se Anđela oduševila izborom i rekla da bolji nisam mogao odabrati.

  • Imate li svoje nepisano pravilo kako biste olakšali odnos i izbjegavali nepotrebne svađe i nesporazume?

Razgovor i samo razgovor. Puno razgovora.

  • U tri riječi opišite svoj odnos?

Iskren, zabavan, spontan.

Dodić zlatarna
Dodić zlatarna
  • Savjet koji biste dali svima oko pronalaska savršene ljubavi i održavanja kvalitetnog odnosa?

Prava ljubav dođe kad se najmanje nadaš, a da bi se odnos održao, potreban je kompromis i puno ljubavi.

  • Koji su vaši omiljeni načini iskazivanja ljubavi jedan drugome?

Kod nas to nikad nije kroz materijalne stvari već kroz razne geste. Primjerice, rado odradim poslove koje Anđela ne voli i obrnuto. To jako cijenimo jedno kod drugog.

  • Omiljene aktivnosti/hobiji koje radite skupa?

Volimo putovanja, ali isto tako oboje uživamo u jednostavnim stvarima kao što su gledanje serija i filmova pod dekicom, kuhanje zajedničkog ručka, igranje društvenih igara s ekipom…

Dodić zlatarna
Dodić zlatarna
  • Koje zajedničke trenutke cijenite najviše?

Pored toliko putovanja i obveza koje imamo, najviše cijenimo baš te dane kad se vratimo doma, u rutinu i imamo vremena za neke hobije i jedno za drugo.

  • Kakvom estetikom se vodite pri organizaciji vjenčanja? Očekujemo li veliku ili malu svadbu?

Bit će velika jer oboje imamo velike obitelji. Volimo tradiciju pa će u tom stilu biti organizirana i svadba.

  • Jeste li već odabrali vjenčano prstenje, i čime ste se vodili pri odabiru savršenog?

Još nismo došli do tog koraka, ali škicnuli smo ponudu u Zlatarni Dodić i vidjeli da je izbor ogroman, tako da nam to ne stvara problem. Vodimo se time da mora biti nama lijepo, ali i da nam se taj izbor sviđa i za 20-30 godina

Dodić zlatarna
Dodić zlatarna

Blistavi trenuci vrijedni sjećanja uz Zlatarnu Dodić

Zlatarna Dodić dom je luksuznog i kvalitetnog nakita s naglaskom na jednostavnosti i eleganciji. Kao takvi cijene i poštuju tradiciju, stručnost, preciznost i strast. Iz njihove bogate ponude birajte zaručničko ili vjenčano prstenje kako biste proslavili ljubav i obilježili posebne trenutke te kasnije imali blistavo sjećanje na iste. A tu je klasičan svakodnevni nakit, kao i moderna kolekcija za stylish fashioniste.

Foto: Jelena Balić

Video: Digitalni kartel

Učitati još
Zatvori