Sports or norms je nova Zarina kolekcija koja poziva na adrenalin

Sports or norms je nova Zarina kolekcija
koja poziva na adrenalin

Boravak na zraku sve nam je češći odabir s dolaskom toplijeg vremena. A kako i ne bi bio kada smo jedva dočekali proljeće, da ne kažemo ljeto. Biranje svježeg zraka ne odnosi se samo na ispijanja kavice i gin tonica, već i na odabir sportskih aktivnosti. Uživamo ih provoditi u prirodi umjesto u zatvorenim teretanama i dvoranama gdje postaje nesnosno. Vjerojatno u većini biramo mainstream aktivnosti kao što su šetnja, trčanje ili lagano penjanje na brdo. A što je s odabirom malo manje popularnih aktivnosti koje nam ne padaju tako lako napamet? – recimo bicikliranje ili penjanje po stijenama. Upravo je nova Zara sportska kolekcija posvećena ovim aktivnostima.

Zara sportska kolekcija za one željne avanturizma

Sports or norms outdoor kolekcija nudi odlične komade odjeće za cycling i rock climbing. Mislilo se o svim detaljima pa su to osim dugih i kratkih kompletića, majica i vjetrovki, još i prave tenisice namijenjene ovim adrenalinskim sportovima. Također u kolekciji se nalaze i kape koje štite vrat od sunca kao i cilindrične torbice za kredu. One služe za nošenje magnezijevog karbonata prilikom penjanja. Tu je i biciklistički kombinezon za prave profesionalce pa ako se ozbiljno mislite baciti u ove sportove znajte da je Zara mislila na sve.

Što se tiče boja i uzoraka, osvježenje u kolekciju unose ciklama i neon zelena. Kratki kompletići za penjanje dolaze u svježe rozoj boji i mint zelenoj, a majica dugih rukava u neonsko zelenoj. Na leđima ove majice nalazi se pink otisak žabe što nam je vrlo cool. Ako više volite komplete s dugim hlačama tu su dva modela: tie-dye i životinjski uzorak.

Ako vam se sviđaju određeni modeli, a niste baš neki avanturistički tip, sjetite se da većinu ovih stvari zapravo možete koristiti i za druge sportove koje prakticirate. Neka vas adrenalin Zarinog websitea ne ograničava u tome da se počastite jednim novim tajicama i topom za trčanje. Ili koju god da aktivnost prakticirate u svoje slobodno vrijeme. Ipak, ako ste dobili ludu želju za avanturizmom mi vam želimo da se dobro zabavite i ostanete u komadu. Jasno, sve uz dobar stil – jer mi i vježbamo sa stilom!

Cycling

Rock climbing

Dodaci

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori