Zavirite u uvjerljivo najljepšu Zara trgovinu u Hrvatskoj

Zavirite u uvjerljivo najljepšu
Zara trgovinu u Hrvatskoj

Na jesen 2019. godine, Rijeka je dobila svoju novu i veličanstvenu Zara trgovinu, o kojoj smo vam inicijalno pisale ovdje.

Zara Hrvatska tada je s nama podijelila detalje ovog novog otvorenja, u koje su ukalupili i jedan sasvim novi koncept Zara prodavaonice.

Danas bismo sa sigurnošću mogle reći kako je trgovina ovog poznatog španjolskog brenda u Rijeci ujedno i najljepša Zara trgovina u cijeloj Hrvatskoj, a njena posebnost svakako je i činjenica da je njenim uređenjem predstavljen novi koncept koji je dosad viđen samo još u Dubaiju, Madridu i Istanbulu.

Riječ je o Softu, konceptu uređenja trgovine koji još nije zavladao svim svjetskim metropolama, pa smo upravo u Rijeci dobili njegovu premijeru. Zara se na svojoj novoj adresi smjestila u nekadašnjoj poslovnoj zgradi Pošte na riječkom korzu, a danas se prostire kroz prizemlje i tri gornja kata te tako priča novu modnu priču svojim kupcima.

U prizemlju i prvom katu trgovine smjestio se ženski odjel, drugi kat je rezerviran za dječju modu dok se je muški odjel smjestio na zadnjem, trećem katu ove raskošne trgovine. Lounge corner kod muške garderobe, kutak za najmlađe na dječjem odjelu i pregršt zelenila, zanimljivog namještaja i detalja su noviteti koje do sada nismo imali priliku vidjeti u Zara trgovinama u Hrvatskoj.

Novoobnovljena trgovina može se opisati u tri riječi: lijepo, jednostavno i profinjeno. Uglađena bijela površina obuhvaća strop i zidove te stvara pozadinu koja povećava atraktivnost modnih kreacija.

Trgovina u Rijeci, kao i sve druge Zarine trgovine u Hrvatskoj kao dio Zarine predanosti poboljšanju kvalitete usluge i iskustva kupovine, opremljena je RFID tehnologijom (RFID) koja pomaže brzo i precizno pratiti mjesto i kretanje odjeće. 

Foto: Iva Radić

Učitati još
Zatvori