U Zaru je stigla prekrasna kolekcija koja neodoljivo podsjeća na Mihana Momosu

U Zaru je stigla prekrasna kolekcija koja
neodoljivo podsjeća na Mihana Momosu

Stiglo je ono vrijeme u godini kada smo u potrazi za svečanim outfitima s naglaskom na vjenčanja i zabave. Nekako smo se i mi našli u tim slatkim mukama pa nam je tokom potrage za oko zapela Zarina nova kolekcija. Radi se o limited kolekciji u kojoj dominiraju mašne i volumen. Pa baš zato nije ni čudo da smo gledajući ovu kolekciju u mislima prizvali, dragog nam srpskog dizajnera. Iako su Mihano Momosa komadi prava umjetnost koja se teško može do te mjere kopirati, ne možemo se oteti dojmu da je Zara u ovoj kolekciji ipak prenijela dašak njegove prepoznatljivosti.

Kolekcija broji svega nekoliko komada u kojima je naglasak na topovima i kratkim haljinama. Svaki komad lijep je na svoj način i teško je izdvojiti onaj jedan za koji bismo mogli reći da je „zvijezda kolekcije“. U kategoriji topova nama najljepši je onaj u krem varijanti s velikom trodimenzionalnom ružom koja se spušta sve do bedara kao mini šlep. Tu su još i crni sjajni top spuštenih ramena s ogromnom mašnom, ali i dvije oskudnije varijante koje više otkrivaju nego što pokrivaju. Topić-mašna u crnoj boji i bijeli topić koji na grudima ima dvije, poprilično ispupčene, ruže.   

Zara nova kolekcija – inspiracija u Mihano Momosi

Kada uzmemo u obzir haljine odabir je još teži, ali zvijezda kolekcije nesumnjivo je blazer-haljina bez rukava u bijeloj boji koja na leđima ima, pogodite što – veliku mašnu! Slična varijanta u malo manje volumenskoj varijanti je blazer-haljina dugih rukava. Također u prljavo bijeloj boji. Blazer-haljine u posljednje su vrijeme veliki hit, a Mihano Momosa po njima je jako poznat.

Prepoznale su to i mnoge naše poznate zvijezde koje su upravo taj model izabrale za nastupe i eventove. Ipak, ako ste više tip od klasičnih haljina i u želji ste za nekom svježom bojom tu su haljine u žutoj i plavoj boji. Iako možda pomalo slične, jer su obje kratke i s volumenom u gornjem dijelu, ipak su različite. Plava se veže remenom u struku i širi se kao krila leptira. Sdruge strane žuta ima konstrukciju od nekoliko lepezastih slojeva volana.

Vjerujemo da vam odabir nije lak, ali s ovim komadima teško je pogriješiti. Ono što sigurno znamo je da ni s jednim nećete ostati nezamijećeni. Baš kao ni s onima Mihana Momose za koje je ipak potrebno izdvojiti malo veći budžet. Zato smo mi s atraktivnim Zarinim kopijama sasvim zadovoljne.  

Zara limited kolekcija

Foto: Zara

Preporuka

Zatvori