Yamamay kolekcija inspirirana kultnom serijom ‘Seks i grad’

Yamamay kolekcija inspirirana kultnom
serijom ‘Seks i grad’

Kultna serija ‘Seks i grad’ proteklih je desetljeća oblikovala generacije mladih žena, ponajprije modno. Carrie, Miranda, Charlotte i Samantha vješto su spajale nespojive kombinacije i postavljale standarde u svijetu mode i ljepote. Yamamay nova kolekcija inspirirana je upravo njima. Capsule kolekcija ‘Seks and the City’ posvećena je svim ženama koje svoju ljepotu nose sa stilom, baš kao i glumice iz istoimene serije.

Povodom obilježavanja dvadesete obljetnice ove popularne serije koju i danas obožavaju žene diljem svijeta, Yamamay je reinterpretirao stilove Charlotte, Samanthe, Mirande i neizostavne Carrie kroz zavodljive, ženstvene komade. Kolekcija predstavlja newyorški duh i srce glavnih protagonistica iz serije na moderan i stilski način. Kako izgledaju najpoželjniji komadi pogledajte u nastavku.

Yamamay komadi kroz četiri karaktera

Carrie

Modno osviještene žene i trendseterice posebno će voljeti Yamamay komade inspirirane spisateljicom Carrie Bradshaw. Tajanstvena i zavodljiva kolekcija nezamisliva je bez crne čipke. Osim što nikad ne izlazi iz mode, klasičan je komad koji jednako volimo nositi ispod odjeće, ali i za spavanje.

Charlotte

Nepopravljive romantičarke inspiraciju mogu potražiti u stilu karaktera Charlotte. Perfekcionistica kojoj ništa ne može promaknuti uvijek elegantna i sofisticirana. Meki materijali stvoreni su za sve one koji jednako vole udobnost i estetiku. Yamamay osluškuje potrebe žena, stoga su svoje komade dizajnirali kako bi bili lako nosivi u raznim kombinacijama i prigodama.

Samantha

Riječi su suvišne. Snažne žene s izraženim karakterom i glasnim mišljenjem posegnuti će za Yamamay komadima od satena. Dobitna kombinacija za seksi look.

Miranda

Komadi inspirirani karakterom Mirande stvoreni su za neovisne poslovne žene. Poslovna žena dobro zna da je udobnost odjeće jednako bitna na poslu i izvan njega. Poslijepodnevno opuštanje nakon napornog radnog dana ljepše je u lijepoj odjeći.

Igrajući se s novom Yamamay kolekcijom i stvarajući različite kombinacije ovisno o raspoloženju, svaka od nas na trenutak može postati jedna od četiri zvijezde iz serije. Kolekcija je dostupna službenim stranicama i Yamamay prodajnim mjestima.

Foto: Yamamay

Preporuka

Zatvori