Nove XD Xenia Design majice progovaraju o trenutnoj situaciji na drugačiji način

Nove XD Xenia Design majice progovaraju o trenutnoj situaciji na drugačiji način

XD XENIA DESIGN predstavlja nove mjere XD zaštite kojima je cilj očuvati radna mjesta u tekstilnoj industriji! Već poznata capsule linija MICAKATAPEPA, nastala 2006. godine, dobila je novo osvježenje prilagođeno novonastaloj aktualnoj situaciji. 

“Uvijek postoji pozitivan i šaljiv način razmišljanja i djelovanja. MICAKATAPEPA brine o našim kupcima, ali i našim zaposlenicima te partnerima. Govorite lokalno, djelujte globalno.” – poručuje Ksenija Vrbanić. 

Ksenija Vrbanić

Novi modeli iz popularne XD Xenia Design MICAKATAPEPA linije

Akcent je na živom međimurskom govoru, pretežno ruralnog područja koji je i glavna inspiracija za natpise na majicama. Nerazumljivost i šaljivost izaziva čuđenje kod onih koji prepoznaju, a i ne prepoznaju značenje. Gotovo kao strani jezik, a zbog toga smo uz izraz ove godine dodali i prijevod. Specifični izrazi ove sezone prilagođeni su novonastaloj aktualnoj situaciji. Natpisi: Fkrej (makni se), Brni Se i Didi (okreni se i otiđi) te Nejdi Name (ne dolazi blizu) kao nove mjere XD zaštite dostupne su na www.xd-store.com. 

Kampanja je snimljena na XD zaposlenicima kako bi vam približili lica koja dugi niz godina stoje iza vaše odjeće, a sve s ciljem prikazivanja transparentnog djelovanja unutar zajednice. Sve je snimljeno na lokaciji XD dizajn centra, smještenog usred šume u Međimurju.

Foto: XD Xenia Design

Učitati još
Zatvori