Harry Potter kolekcija pidžama stvorena je za jesenske večeri i vikende

Harry Potter kolekcija pidžama stvorena je
za jesenske večeri i vikende

Svijet Harryja Pottera je više od dvadeset godina jedno od najmagičnijih mjesta za koje bismo dali sve da zaista postoji. Kako bismo se približili magičnoj atmosferi tog nestvarnog svijeta uz koji smo odrastali, otvorili su se tematski zabavni parkovi, organiziraju se obilasci studija i lokacija na kojima su snimani Harry Potter filmovi. Bez sumnje, najpopularnije su kolekcije s predznakom omiljenog čarobnjaka koje se uvijek rasprodaju u trenu! Posljednja je lansirana u suradnji s brendom donjeg rublja i pidžama Women’secret.

Harry Potter pidžame za jesenske dane

Hogwarts, čarobnjačke kuće i drugi motivi koje će svaki Harry Potter fan u trenu prepoznati u novoj Women’secret kolekciji krase ugodne pidžame, tople ogrtače i kućne papuče. Uz sve što nam treba za uživanje u jesenskim i zimskim večerima i vikendima kod kuće, Women’secret kolekcija donosi i nekoliko dodataka – ruksak u raskošnoj nijansi crvene s motivom Gryffindora te praktičnu torbicu za kozmetiku, nakit i slične sitnice.

Harry Potter kolekcija dostupna je u Women’secret trgovinama, a u nastavku vam donosimo pogled na sve modele iz kolekcije.

Foto: Women’secret

Učitati još
Zatvori