Sv. Filip i Jakov kao savršena destinacija za novi modni editorijal prestižnog časopisa Vogue

Sv. Filip i Jakov kao savršena destinacija za novi modni editorijal prestižnog časopisa Vogue

Moda se stalno mijenja, a mjesto na kojem se mogu naći sve najvažnije informacije o njoj upravo je Vogue. Poznati časopis koji se primarno bavi visokom modom i najnovijim trendovima s vremenom je postao najutjecajniji modni časopis u svijetu. A Hrvatska je po šesti put postala kulisa snimanja za najprestižniji modni časopis danas – Vogue.

I ovoga puta pod vodstvom talentiranog fotografa Jakova Baričića, koji već godinama svoju strast za modnom fotografijom gradi na inozemnoj sceni. Jakov nas odvodi tamo gdje je sve prije dosta godina i počelo u rodni Sv. Filip I Jakov. Upravo ovaj skriveni vrt Dalmacije poslužio je kao kulisa za snimanje listopadskog izdanja Voguea.

Ovaj modni editorial vratio nas je u prošlost u doba kontesa, visokog građanstva i plemstva. U predivnom dvoru iz 1905 godine koji je pripadao velikoj plemićkoj obitelji Barbarossa. Očaravajući prostor poslužio je kao savršena kulisa za izgradnju modnog editoriala pod temom Voguea. Jer vrijeme I nastajanje ove modne biblije vraća nas upravo u 1892. kao spomen tiskanju prvog izdanja ovog prestižnog magazina.

Ispred objektiva se našla predivna Aivitu Muze, koju smo već imali prilike vidjeti u kampanji za Pradu i Marc Jacobs.

Foto: Jakov Baričić

Učitati još
Zatvori