Francuski dvorac i jedinstvena vjenčanica: Vjenčanje nadahnuto estetikom 90-ih
Francuski dvorac i jedinstvena vjenčanica: Vjenčanje nadahnuto estetikom 90-ih

Francuski dvorac i jedinstvena vjenčanica:
Vjenčanje nadahnuto estetikom 90-ih

U posljednje vrijeme mala i intimna vjenčanja postaju sve popularnija. Jedna od najvećih prednosti malih vjenčanja upravo je činjenica da ste okruženi zaista najužim krugom vama bliskih ljudi i da je atmosfera u potpunosti opuštena. Čarolija intimnih vjenčanja leži u tome da zaista možete uživati u vašem posebnom danu bez nepotrebnog stresa, a opet su uz vas vama najbitniji ljudi. Mala i intimna vjenčanja itekako mogu izgledati chic, a dokaz tome je i vjenčanje influencerice Juljie Sokele.

Vjenčanje nadahnuto estetikom 90-ih

Julia je na svom Instagramu otkrila sve detalje vjenčanja koje se održalo u francuskom Chateau du Coudreceau. Kada je riječ o vjenčanici, Julia je već kao djevojčica znala da će njezina mama šivati vjenčanicu. Julia ju je dizajnirala, a njezina mama pretvorila u prekrasnu kreaciju. Julijina vizija bila je bezvremenska, elegantna i svestrana vjenčanica, nadahnuta estetikom 90-ih. Inspiraciju je pronalazila većinom na Pinterestu. Vjenčanica je napravljena od prekrasne svilene tkanine koju su njezina mama i ona zajedno odabrale i kupile. Julijin omiljeni dio na vjenčanici su leđa, a nama se posebno sviđa predivan šlep.

Detalji…

Julia je mjesecima planirala sve posebne trenutke svog vjenčanja. Mislila je na sve detalje — od svijeća brenda Jo Malone gdje je Julia sama napravila nekoliko mirisa te odabrala svoj miris za vjenčanje — Honeysuckle & Red Roses. Julia je uz vjenčanicu iskombinirala Jimmy Choo štikle koje su čest izbor mladenki te vintage Cult Gaia. Što se tiče parfema, Julia je za svoj poseban dan odabrala Diptyque Eau Rose. Dekoraciju je prepustila talentiranom timu Ronnyja Colbieja. Pozivnice i zahvalnice Julia je dizajnirala sama.

Bridal makeup

Chanel Beauty proizvodi oduvijek su favoriti mladenke Julije, pa su se savršeno uklopili i za vjenčani makeup. Julia je htjela prirodan i sjajni izgled s neutralnim tonovima i blagim, svjetlucavim sjenilom.

Drugi vjenčani look

Kao svoju najdražu fotografiju s vjenčanja, Julia je izdvojila fotografiju koju možete vidjeti ispod. Prikazuje njezin drugi vjenčani look inspiriran glumicom Evom Herzigovom, vjenčanicom Georgie Fowler i kreacijom Oscara de la Rente iz 2015. s mješavinom svih njezinih omiljenih detalja. Julia je htjela promijeniti izgled bez da se  zapravo preodjene kako ne bi  propustila nijedan trenutak na vjenčanju. Odvojivi šlep, promjena torbice i dodatak elegantnog šala bili su savršen izbor.

Učitati još
Zatvori