Virtualna revija dvojca eNVy room na čudesnoj šumskoj pisti

Virtualna revija dvojca eNVy room na
čudesnoj šumskoj pisti

Otkako je, prije više od 15 godina, započeo krojiti svoju modnu priču, eNVy room je posebnu pažnju poklanjao svakom djeliću svoga stvaranja – njihove bajkovite kolekcije razoružavale su ženstvenošću, glamurom i bezvremenskom elegancijom, modne kampanje navodile su nas da maštajući otputujemo u neke druge svjetove, a revije su oduševljavale inovativnim konceptima i magičnim scenografijama, uvijek odvažno pomičući granice i pružajući neko novo, nezaboravno iskustvo. Vremena su se mijenjala, no dizajnerski je tandem uvijek spremno odgovarao na izazove, sinkronizirajući svoj rad s ozračjem u kojem stvara, ali nikada ne odustajući od svoje autentične estetike i želje da svojim modnim pričama, svaki put iznova, očara svoju publiku.

Danas, kada su neke stare navike tek sjenka prošlih vremena, i kada se, u svega nekoliko mjeseci stubokom promijenio gotovo svaki djelić naših života, modni je svijet primoran prilagoditi se novim okolnostima, a eNVy room je, uvijek vješto manevrirajući izazovima, i ovoga puta pronašao način da ispriča svoju modnu bajku. Tako su, po prvi puta u svojih 15 godina stvaranja, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović odlučili upriličiti virtualnu modnu reviju, odmaknuti se od standardnih modnih prezentacija i kolekciju za sezonu jesen/zima 2020/21 prezentirati putem digitalnih kanala.

Svoju modnu pistu, u ovim posve neobičnim vremenima, popularni je dvojac preselio u čudesnu šumu zavijenu u magične jesenske nijanse, u potpunom miru prirode, daleko od grada, bez uobičajene gužve i žamora publike. No, iako bez publike u prvim redovima, to ne znači da ona neće moći uživati u još jednoj nezaboravnoj modnoj bajci prepoznatljive, ženstvene estetike i zadivljujuće scenografije. Svoju novu kolekciju namijenjenu recentnoj hladnoj sezoni ekskluzivno će predstaviti jedinstvenim video showom 8. studenog u 20:00 sati koji ćete moći pratiti putem svih virtualnih kanala: Instagrama, IG TV-a, Facebooka i You Tubea. 

Najavne fotografije i video potpisuje talentirani dvojac Karla Jurić i Ive Trojanović, bajkovitom šumskom pistom Wedding Resorta Corberon koračat će modeli agencije Talia Model, make up potpisuje sjajna Sanja Agić, a kosa je djelo studija Evelin.

Najavne fotografije i video najave: Karla Jurić i Ive Trojanović

Modeli: Talia Model

Make up: Sanja Agić

Kosa: Evelin

Učitati još
Zatvori