Održana je još jedna revija Victoria’s Secreta

Održana je još jedna revija
Victoria’s Secreta

Nakon izleta u Pariz 2016. godine i u Šangaj 2017. godine, modna revija Victoria’s Secret vratila se doma u New York. Sinoć je i službeno održan ovaj, kako ga zovu, najveći modni spektakl na svijetu, koji će 2. prosinca ugledati svjetlo dana, s kompletnom snimkom emitiranom na mreži ABC, što je novost, jer prava emitiranja dosad je imao NBC. A još jedna novost također je lokacija održavanja Victoria’s Secret revije u New Yorku pa su uzvanici umjesto u dosadašnji Lexington Avenue Armory ove godine bili pozvani u Pier 94, gdje se revija održala pred mnogobrojnom publikom.

Uobičajenu pistu od Swarovski kristala zamijenio je nešto moderniji i više industrijski stil, na kojem su se za potrebe različitih tema revije izmjenjivale atraktivne projekcije. Modnih tema obično je 6, a nakon što je prošle godine jednu od tema pomogao dizajnirati Olivier Rousteing za Balmain, ove godine tu je čast imala britanska dizajnerica Mary Katrantzou. Zanimljivo je da se odjeća s revije inače ne može kupiti u slobodnoj prodaji, no ova kolekcija s Mary, kao i ona prošlogodišnja s Balmainom, bit će dostupna za kupovinu u Victoria’s Secret prodavaonicama.

Victoria’s Secret modni show težak je 12 milijuna dolara koliko je utrošeno u njega, no nema sumnje da se isplati, jer se godišnje u njegov televizijski prijenos uključi više od 800 milijuna ljudi diljem svijeta. Atmosferu upotpunjavaju glazbeni nastupi, a ove su godine to bili oni Rite Ore, Shawna Mendesa, glazbenice Bebe Rexha (koja je za nastup nosila kostim našeg Zigmana), The Chainsmokersa, Halsey i mnogih drugih. Na modnu pistu ove su se godine vratile anđelice Candice Swanepoel i Behati Prinsloo, koje su u međuvremenu postale dvostruke mame, a na reviji nije bilo Lily Aldridge koja je trenutno trudna i Alessandre Ambrosio, koja se prošle godine oprostila od Victoria’s Secreta.

Viktorijina anđelica Elsa Hosk dobila je čast nošenja najskupljeg grudnjaka na svijetu, koji se svake godine pojavi na reviji Victoria’s Secreta, a krase ga dijamanti i u ovom slučaju luksuzni topaz. Grudnjak je procijenjen na milijun dolara i trebalo je ukupno 930 sati da bude izrađen. Dolazi u bralette stilu,  potpisuje ga Atelier Swarovski.

Elsa Hosk, Fantasy Bra

Osim Else Hosk, ogromnu pozornost privukla je još jedna anđelica, publika kaže ona originalna, Adriana Lima, koja se nakon impresivnih 19 godina uz suze oprostila od modne piste Victoria’s Secreta i svoja anđeoska krila prepustit će mladim nadama čije vrijeme u redovima brenda tek dolazi. A vrijeme bi svakako moglo doći za sestre Gigi i Bellu Hadid, koje su dobile pozivnicu za show bez odlaska na casting, što samo dokazuje kolika je njihova popularnost u Victoria’s Secretu. Osim toga, mnogi im već predviđaju anđeosku budućnost…

 

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori