Najslađe i najtoplije papuče koje želimo ove zime

Najslađe i najtoplije papuče
koje želimo ove zime

Jesenske i zimske dane ne možemo zamisliti bez nekoliko ključnih odjevnih komada i modnih dodataka. Kada govorimo o svakodnevnim kombinacijama, to su kaput, pletivo i čizme. Kada je riječ o slobodnim trenucima i vikendima kod kuće, kao ultimativni favoriti ističu se najugodniji loungewear modeli, pidžame i tople papuče. S najhladnijim jesenskim i zimskim danima ispred nas tijekom kojih kojih ćemo slodobne dane obožavati provoditi u toplini vlastitog doma, sada je idealni trenutak da investiramo u dobar par papuča. 

Savršene papuče pronašle smo u kolekciji brenda VERLOOP. 

Jako šarene i jako tople pletene papuče

VERLOOP je nastao 2021. godine kada je jedan obitelj odlučila uzeti odbačene materijala i pretvoriti ih u šarene pletene modne dodatke. Danas, VERLOOP je lifestyle brend koji je svoju ponudu s šarenih modnih dodataka proširio i na šarene detalje za dom. Uz šalove, kape, rukavice i ogrtače, u VERLOOP kolekciji pronaći ćete i pletene prekrivače i jastuke. Jedan od najpopularnijih VERLOOP favorita može se svrstati i u modne dodatke i u Home kategoriju jer se radi o šarmantnom modnom dodatku koji ćete nositi samo kod kuće. Riječ je naravno o jako toplim i šarenim pletenim papučama!

VERLOOP pletene papuče za jesen/zimu 2021.

VERLOOP papuče donose spoj vrlo jednostavnih linija, jako toplih materijala i jarkih boja. Kombinacija je to koja stvara savršeni modni dodatak za dom jer, osim što će vam u njima uvijek biti toplo, ove papuče će istovremeno unijeti i dozi vedrine u sivilo jesenskih i zimskih dana. Uz pleteni vanjski dio koji dolazi u jarkim bojama ili efektnih kombinacijama boja, VERLOOP pletene papuče ističu se i shearling ispunom zahvaljujući kojoj su ove papuče još toplije, a hodanje u njima je poput hodanja po oblacima.

Uz klasične modele u jarkim bojama, VERLOOP pletene papuče ove sezone dolaze u još nekoliko izdanja – u efektnom patchworku, u ludim kombinacijama boja i s efektnim pomponom.

Najšarenije i najtoplije papuče koje ćete obožavati otkrivamo u nastavku, a sve VERLOOP pletene modne dodatke i dodatke za dom možete pronaći i naručiti na verloopknits.com.

Učitati još
Zatvori