Veja x Marni: neočekivana suradnja iza hit tenisica za proljetnu sezonu

Veja x Marni: neočekivana suradnja iza hit
tenisica za proljetnu sezonu

Veja x Marni tenisice 2022.

Modne kuće, dizajneri i brendovi najavili su modno proljeće u kojem neće nedostajati odličnih trendova i modela, efektnih dodataka i detalja. Nova modna sezona donijet će i nekoliko neočekivanih momenata po kojima ćemo ju pamtiti dugo nakon njezinog kraja. Jedan od njih bez sumnje će biti uzbudljiva (i neočekivana) suradnja između jedne od najboljih modnih kuća na svijetu i jednog od najpopularnijih brendova tenisica na svijetu. Prije nekoliko dana, Veja i Marni predstavili su zajedničku mini kolekciju koja je već oduševila brojne ljubitelje mode i ljubitelje tenisica.

Još jedna uzbudljiva modna suradnja koju donosi proljeće

Nakon najave suradnje između high street brenda & Other Stories i modne dizajnerice MINJUKIM, oduševila nas je vijest o još jednoj modnoj suradnji koja će obilježiti proljetnu modnu sezonu. Omiljeni brend tenisica Veja i modna kuća Marni odlučili su se spojiti kako bi kreirali savršene tenisice za proljetne dane. Veja x Marni suradnja donijela je dva posebna modela tenisica koje su nas oduševile na prvi pogled. Popularne Veja modele V10 i V15, modna kuća Marni transformirala je uz pomoć kombinacije vibrantnih boja i efektna poteza flomastera.

Šarene i pošarane Veja x Marni tenisice bez sumnje će se pronaći na listi najpoželjnijih ovog proljeća, a svoj par možete osigurati na službenoj Veja stranici kroz preorder opciju. Cijena visokog V-15 modela je 270€, a cijena nižeg V-10 modela je 225€.

U nastavku otkrijte kako izgledaju Veja x Marni tenisice i cool modnu ekipu koja je posjetila ekskluzivno predstavljanje ove uzbudljive modne suradnje!

Učitati još
Zatvori