Novi modeli Veja tenisica su nam neodoljivi za jesen
Novi modeli Veja tenisica su nam neodoljivi za jesen

Novi modeli Veja tenisica su nam
neodoljivi za jesen

Jesensko vrijeme je idealno za slaganje zanimljivih i maštovitih kombinacija, a osobito kada je riječ o tenisicama. Možete ih nositi na gotovo sve outfite, a idealna su obuća jer se možete dotjerati, a da se istovremeno osjećate ugodno. Nekada su bile zamišljene isključivo kao rekreacijska obuća, a danas su modni komad koji je nezaobilazni dio stylish outfita. Upravo zbog toga je jesen idealno godišnje doba za uložiti u dobar par tenisica, a naš favorit ovog mjeseca su Veja modeli.

Tenisice koje su IT komad za ovu jesen

Francuski brend Veja iza kojeg stoje osnivači Sébastien Kopp i François-Ghislain Morillion već je dugi niz godina jedan od popularnijih kada govorimo o tenisicama. Osim prekrasnog dizajna, ove tenisice su poznate po inovativnoj proizvodnji od organskih materijala, ali i povoljnih ekonomskih uvjeta i brige za radnike u njihovim tvornicama.

Njihova filozofija poslovanje je inovativna, kao i modeli prepoznatljive estetike koje nose stylish ljubitelji mode diljem svijeta. Novi modeli Veja V-10 modela dolaze u pastelnim bojama u kombinaciji s prepoznatljivim logom brenda. Narančasta, plava i ljubičasta dominiraju kao novi koloriti i moramo priznati kako su se jako dobro uklopile u poznati model.

veja
veja

Kada govorimo o kombiniranju ovih tenisica, možemo ih zamisliti na traperice, oversized blejzer i bijelu košulju u stilu gradske cool kombinacije. Ako se pak želite dotjerati za šetnju u prirodi, ove tenisice će se jako lijepo uklopiti na trenirke u neutralnim tonovima.

Veja tenisice možete nositi i na poslovne kombinacije kao zaigrani dodatak. U tom smislu ih možete kombinirati na ženska odijela i mini torbice i tako stvoriti vibrantan outfit u kojem možete ići na posao, ali i u grad na kavu. Lijepo će se uklopiti i na duge jesenske haljine u kojima ćete zablistati. Što god odabrali s ovim tenisicama nećete pogriješiti jer je riječ o vječnom komadu koji ćete uvijek moći nositi.

veja
veja
veja
veja
veja

Foto: Instagram, Veja

Učitati još
Zatvori