Kim K je skinula i Ushera: Nova reklama za Skims ovih nam je dana na repeatu
Kim K je skinula i Ushera: Nova reklama za Skims ovih nam je dana na repeatu

Kim K je skinula i Ushera: Nova reklama za
Skims ovih nam je dana na repeatu

Ako se nešto mora priznati, to je da je Kim Kardashian (baš kao i Kris), marketinška genijalka. Nakon što je Skims postao službeno donje rublje za NBA i WNBA, a ona u reklama skinula Neymara i igrača američkog nogometa, Nicka Bosea, na red je došao i Usher. Ne tako tiha patnja milenijalki, a i ponekog milenijaca, osvanula je u Skims boksericama.

Koncept videa je isti kao i svaki puta dosad, jer zašto mijenjati išta ako funkcionira? Usher se u njemu kratko predstavlja, govori da je zabavljač te naglašava koji točno model Skims bokserica nosi. U nastavku govori o tome zašto voli nastupati, ali i o novom albumu Coming Home, za koji dodaje kako mu je inspiracija bila romantika.

Usherova godina

Neko vrijeme Usher je bio pritajen, za slušanje su nam ostali samo njegovi stari hitovi, a onda je najavio novi album. Uz to je i zvijezda nadolazećeg Super Bowla, a sve to Kim Kardashian odlično je iskoristila. Postoji li bolji trenutak od trenutnog da Usher odjene Skims bokserice? Osim toga, ovakve kampanje funkcioniraju apsolutno dvosmjerno. Skims će ponovo “eksplodirati” jer je u reklami Usher u boksericama, ali okoristila se ovdje nije samo Kim. Tu je i Usher kojem je reklama za Skims poslužila za promociju nadolazećeg albuma. Podsjećamo, Skims profil na Instagramu prati 5,7 mlijuna ljudi.

Cijela ova kolaboracija dublja je od samih Instagram postova. Naime, u sklopu ove suradnje najavljeno je “sočno” iznenađenje. U petak 9. veljače, ekskluzivno na Skims stranici, bit će dostupno limitirano izadnje Usherovog novog albuma i to s bonus pjesmom Naked.

Inače, Kim je predstavila i valentinovsku kolekciju za koju joj je zaštitno lice Lana Del Ray. Ne moramo ni govoriti kakvu pomutnju na društvenim mrežama je to izazvalo.

Osim toga, Skims sada nudi i trudničko donje rublje, a krajem prošle godine uzburkala je duhove jer je lansirala grudnjak s lažnim bradavicama.

Foto: Instagram (@skims)

Učitati još
Zatvori