Nova kolekcija Urban Watch satova izgleda odlično

Nova kolekcija Urban Watch
satova izgleda odlično

urban-watch-berlin-5

Berlin kao inspiracija

Nakon kolekcija posvećenih Parizu i Londonu, hrvatski brend satova Urban Watch je za novu sezonu pripremio novu kolekciju posvećenu još jednoj svjetskoj metropoli. Radi se o vibrantnom Berlinu, a upravo je jedinstvenost osnovna nit koja povezuje ovu Urban Watch kolekciju i one koji se svojom osobnošću uvijek razlikuju od ostalih. Oni koji se ne boje izazova, promjena i uvijek traže nešto novo i drugačije.

Kolekcija Berlin je nastala kao odgovor na visoke standarde koje postavljaju suvremeni trendovi u kombinaciji s jedinstvenim dizajnom, vrhunskim materijalima i svevremenskom kvalitetom.

urban-watch-berlin-3

Nova Urban Watch kolekcija u znaku mramora

Snažan prvi dojam ostavlja prirodni mramor koji sačinjava lice sata. Njegovi detalji oblikovani stoljećima daju svakom satu unikatan izgled koji ga čine jedinstvenim i drugačijim od svih ostalih.

Mramor je sinonim za kvalitetu i trajnost, te kao takav daje jedinstven izgled Berlin kolekciji. Prirodni mramor, precizni mehanizam, nehrđajući čelik i najkvalitetnija koža glavna su obilježja našeg najekskluzivnijeg modela s kojim osim prekrasnog modnog dodatka dobivate i djelić prošlosti uklopljen u suvremenu priču.

urban-watch-berlin-8

Ovi satovi nenametljivo su elegantni i svojom jednostavnošću uklapaju se u većinu stilova. Jednostavno i brzo, u samo nekoliko koraka zamijenite narukvice svog sata i dobit ćete potpuno novi look svakog dana. Na raspolaganju su vam kožne i metalne narukvice koje dolaze u raznovrsnim bojama tako da će svatko pronaći nešto za sebe. Baš su zato Urban Watch satovi dovoljno svestrani, da ih može poželjeti gotovo svatko.

Urban Watch satovi dostupni su u službenom web-shopu brenda www.urban-watch.com, a svi Journal čitatelji koji do nedjelje, 18. veljače 2018., naruče sat koristeći promo kod JOURNAL20 dobivaju 20% popusta na novu Berlin kolekciju.

urban-watch-berlin-6

urban-watch-berlin-2

urban-watch-1

urban-watch-berlin-9

Foto: Urban Watch

Učitati još
Zatvori