Hrvatski uniseks ruksaci idealni za ovo prijelazno vrijeme

Hrvatski uniseks ruksaci idealni za
ovo prijelazno vrijeme

Novi uniseks modeli ruksaka hrvatskog brenda Drop

Ruksak kao varijanta dnevne torbe postao je posve prihvaćen – užurbani, brz i ponekad hektičan dnevni ritam nameće da sa sobom nosimo sve što nam treba kroz jedan dan – od laptopa, osobnih sitnica koje su potrebne kroz dan pa preko opreme za trening i mogućeg gableca. Natrpani, ponekad krcati ruksaci, no minimalističkog dizajna najbolje su rješenje, ne samo praktično, već i modno. Minimalistički dizajn ne odaje sadržaj ruksaka, dapače, upravo zbog jednostavnih, decentnih i neprimjetnih linija džepova, patentnog zatvarača, poklopca i kopči, ovakvi ruksaci djeluju kao da u njima nosite samo najosnovnije i samim time ne odaju svoj pun sadržaj. A to je uvijek oku ljepše i bolje odgovara uz dnevni styling.

Ruksaci domaćeg, hrvatskog brenda Drop napravljeni su od vodonepropusnog materijala, dizajnirani tako da je sve u njima skriveno, a detalji koji ih čine poželjnima, kao što je kožni preklop, ručke za varijantu dnevne torbe ili rolltop završetak, ono su zbog čega su ovi ruksaci savršen dodatak vašem modnom izričaju. Ako torba ili ruksak treba biti nenametljiv unutar modne kombinacije, Drop ruksak njeome ne dominira, no isto tako je, prema potrebi, monumentalan dodatak all black modnim kombinacijama.

Podjednako ga vole nositi muškarci i žene, a kako je nastao osnovni Drop ruksak iz kojeg su se razvili i ovi novi modeli, možete saznati u intervjuu s Ivojem Stepićem, dizajnerom iza brenda Drop. Drop ruksaci sada dolaze u više boja – dalje dominira crna, no sada ih možete naći i u sivoj, oker i crvenoj nijansi s rolltop završetkom, završetkom s poklopcem te onim s ručkama, ako ga poželite nositi kao ručnu torbu. Čvrstoća, sigurnost i izdržljivost odlike su Drop ruksaka – zato i jest definiran kao minimalan daypack koji ima performanse heavypack ruksaka. Izdržat će sve vaše svakodnevne potrebe i pritom impresivno izgledati.

Drop možete pratiti putem Instagram profila @drop_company gdje možete saznati sve novitete i informacije o ruksacima.

Učitati još
Zatvori