Una Krlić donosi novu kolekciju kupaćih kostima koji će dominirati ovo ljeto
Una Krlić donosi novu kolekciju kupaćih kostima koji će dominirati ovo ljeto

Una Krlić donosi novu kolekciju kupaćih
kostima koji će dominirati ovo ljeto

Sabba nam i ovo ljeto donosi novu i originalnu paletu boja kupaćih kostima. Una Krlić ponovno postiže ravnotežu smjelosti i suptilnosti u kroju. Svaki model je sama dizajnirala te pažljivo birala materijale i boje. Riječ je o liniji od nekoliko različitih modela badića, koji su ujedinjeni u Uninoj želji da se svaka žena u njima osjeća ženstveno i moćno. Modeli inspirirani retro krojevima kupaćih kostima odjekuju samopouzdanjem i slobodom.

Nova Sabba kolekcija sastoji se od nekoliko različitih modela prepoznatljive Unine estetike. Usklađene forme, bez suvišnih detalja i u nijansama koje pristaju baš svakoj puti. Jedinstvo duha i tijela, linija kupaćih kostima stavlja fokus na simetriju i balans sa ciljem da prenese osjećaj uravnoteženosti. Vizualni identitet brenda započinje tamo gdje se geometrija susreće sa zakonima tijela. Oštre linije i organske forme neprekidno se ulijevaju jedna u drugu odražavajući sklad.

Sabba potiče autentičnost, individualnost i jedinstvenost. Sabbin zadatak je nadahnuti važnost o sebi, slobodi i ljepoti koja je definirana onim što jesmo. Ovi kupaći kostimi pojednostavljenog su dizajna, no imaju one male twistove koji ih izdvajaju od većine, a osim krojevima, osvajaju i koloritom. Svi modeli iz nove kolekcije mogu se naručiti putem službenog Instagram profila, a uskoro i preko @imadebrand platforme. Mi smo već pronašli svoje favorite!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori