Jedini modni dodatak koji nikad ne izlazi iz naše garderobe sada se nalazi na odličnom popustu

Jedini modni dodatak koji nikad ne izlazi iz naše garderobe sada se nalazi na odličnom popustu

Ljetna sezona još uvijek nije gotova, baš kao ni ljetna sniženja. Iako su prve jesenske kolekcije već stigle na police omiljenih modnih trgovina, najavile novu sezonu i istaknule njezine prve trendove, ona najbolja ljetna sniženja još uvijek traju i kriju odlične ulove koje ne želite propustiti. Najbolje stvari koje možete potražiti na aktualnim sniženjima proljetnih i ljetnih kolekcija one su koje ćete nositi ne samo tijekom ljetnih dana, već tijekom cijele godine.

Iza najboljih ljetnih modela koje ćemo nositi dugo nakon završetka sezone krije se onaj neodoljivi spoj jednostavnih krojeva, svestranog karaktera i modernog pomaka. Osim što im donosi efektni izgled koji se lako prilagođava svakom stilu i ormaru, ta ih kombinacija ističe kao vječno privlačne modele koji prkose trendovima i nikad ne izlaze iz mode. Uz odjevne favorite poput bluza i traperica, midi suknja i haljina, među modnim favoritima koje nosimo cijele godine, a koje sada možemo pronaći na posljednjim danima ljetnih sniženja krije se i nekoliko modnih dodataka. Kao jedan od najpopularnijih takvih modnih dodataka ističu se sunčane naočale.

Najbolje ljetno sniženje koje još uvijek traje

Sunčane naočale jedan su od sinonima za ljetni ormar i modnih favorita bez kojih su ljetne kombinacije nezamislive. Ipak, čak i kada temperature padnu i stigne nam nova sezona, svaki sunčani dan bit će dovoljan razlog da svoj look začinimo omiljenim modelima sunčanih naočala.

Za sve sunčane dane ispred nas, Optika Anda pripremila je odlične ljetne popuste na kojem ćete bez sumnje pronaći savršeni model za svoj ormar i stil. Kao mjesto koje uvijek okuplja najbolje modele naočala s potpisom najboljih svjetskih brendova, Optika Anda postala je jedna od omiljenih shopping destinacija u Zagrebu, ali i u brojnim drugim hrvatskim gradovima. Osim najbolje ponude naočala, još jedan razlog zbog kojeg ovih dana morate svratiti u Optiku Anda su posljednji dani njihovog odličnog ljetnog sniženja. Baš svi modeli sniženi su 30% što znači da je sada savršeni trenutak za nove sunčane naočale, ali i nove dioptrijske okvire ili kontaktne leće.

Od klasičnih modela s kojima ne možete pogriješiti do efektnih modela u kojima nikad nećete proći nezamijećeno, u nastavku donosimo izbor naših favorita za nju i za njega. Sve modele koji se nalaze na odličnom sniženju istražite u najbližoj poslovnici Optike Anda i na optika-anda.com.


Omiljeni klasici

Max Mara

S modnim klasicima baš nikad ne možete pogriješiti, a aktualni popusti u Optici Anda savršeni su trenutak da svojoj kolekciji dodate novi model. Jednostavan dizajn i elegantne linije klasičnih modela sunčanih naočala odlično pristaju svima, bez obzira na oblik lica i stil pojedinca. U ponudi Optike Anda možete pronaći neke od najljepših klasičnih modela iza kojih se nalaze modna imena prepoznatljiva po svom elegantnom i klasičnom modnom izričaju poput Max Mare, Furle, Valentina, Dolce & Gabbane i Saint Laurenta. U neutralnoj boji i tortoise uzorku, zavodljivog mačkastog oblika i sa zlatnim detaljima, svaki od ovih modela obožavat ćete i nositi godinama.

Furla
Gucci
Valentino
Dolce&Gabbana
Saint Laurent


Cool dodatak za svaki look

Max Mara

Za sve kulerice, modni dodaci nezaobilazni su dio njihovog svakodnevnog looka i produžetak njihovog modnog karaktera. Sunčane naočale modni su dodatak koji im se uvijek nalazi nadohvat ruke, a modeli koji ih najviše privlače ističu se modernim dizajnom, efektnim izgledom i, naravno, cool karakterom kojeg je teško opisati riječima, ali lako prepoznati. U Optici Anda brzo ćete uočiti modele koje dolaze s cool predznakom, a sada i s odličnim popustom. Neki od naših favorita modeli su modnih kuća Saint Laurent, Gucci i Dior.

Saint Laurent
Gucci
Dior
Dolce & Gabbana
Furla


Modeli s wow faktorom

Chanel

U svakom ormaru nalazi se posebno mjesto rezervirano za nekoliko odvažnih i efektnih modnih dodataka koji će u trenu začiniti svaku, čak i najjednostavniju kombinacije. Iz sezone u sezonu, statement sunčane naočale sve su popularnije, a ljetno sniženje Optike Ande idealni je moment da budete odvažni. Kao najpoželjniji hit modeli trenutno se ističu sunčane naočale s dodatkom lanca koje u svojim kolekcijama imaju modne kuće Chanel, Gucci i Valentino te sunčane naočale kojima wow faktor donosi spoj trendi oblika i nijansa baš poput modela s Tom Ford i Prada potpisom.

Gucci
Valentino
Tom Ford
Prada
Gucci


Za njega

David Beckham

Popusti u Optici Anda nisu zaobišli ni muške modele. Koji su najpopularniji modeli koje možete pronaći? Jednostavnost strogih linija i tamnih boja još uvijek su omiljeni izbor u svakom muškom ormaru, a Optika Anda u svojoj ponudi okuplja sve vodeće brendove – od brenda sunčanih naočala Davida Beckhama koji se godinama nalazi na listi najstylish muškaraca na svijetu do kultnih brendova naočala poput Ray Bana i Policea.

Persol
Ray Ban
Gucci
Police
Saint Laurent

Sve izdvojene modele kao i pregršt drugih odličnih modela sunčanih naočala i dioptrijskih okvira te kontaktne leće možete pronaći na popustu od 30% u najbližoj Optici Anda.

Foto: Instagram, Optika Anda

Učitati još
Zatvori