Udobne natikače s plutom za svaki dan

Udobne natikače s plutom za svaki dan

Počnite misliti na more, sunce…

Francuski brend Mephisto pripremio je upečatljivu ljetnu kolekciju, a posebna pažnja posvećena je najpoželjnijoj obući za vruće dane – natikačama. Pluto je glavni element korišten u sandalama i natikačama, a ujedno i ljetni hit već nekoliko sezona zaredom.

Svaki komad izrađen je od najfinije kože bojane prirodnim bojilima i 100% prirodnog pluta proizvedenog od hrasta s održivih nasada u Portugalu. Udobnost gazišta je nenadmašna, a dodatni ultralagani gumeni potplat savršeno amortizira udarce prilikom hodanja.

Mephisto natikače

Dizajnirane u skladu s najnovijim trendovima, Mephisto natikače privlače pažnju prekrasnim bojama, glamuroznim metalik efektom, zanimljivim uzorcima i perforiranim zvjezdicama. A uz to osiguravaju udobnost i prozračnost za cjelodnevno boravljenje u njima.

Mephisto više od 50 godina proizvodi vrhunsku obuću, poštuje visoke kriterije obrtničke tradicije i nositelj je prestižne oznake „Najbolji brend obuće u Francuskoj“. Cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr. U nastavku razgledajte sve modele i odaberite svog favorita.

Foto: Mephisto

Učitati još
Zatvori