Tri prijedloga za jesenski vikend outfit

Tri prijedloga za jesenski vikend outfit

Mephisto cipele jesen 2020.

Ako se u „novom normalnom“ nešto promijenilo na bolje, to je način korištenja slobodnog vremena. Sve više odlazimo u prirodu i provodimo kvalitetno vrijeme u društvu najdražih ljudi. 

Malo su se presložili i prioriteti što se odjeće i obuće tiče. Primjerice, umjesto za štiklama, sada smo u potrazi za cipelama koje mogu poslužiti za ležeran izlazak, rođendanski party, omiljenu slastičarnicu ili dugu šetnju po prirodi. Donosimo prijedloge kako biti vizualno neodoljiv, a opet nesputan, u najudobnijim cipelama na svijetu. 

Mephisto cipele jesen 2020.

Graziela – idealna za ležeran izlazak 

U moru konfekcijskih modela, još uvijek postoje cipele koje su ručno rađene. Jedna od njih je Graziela, ženska gležnjača prirodnih boja s petom od prirodne brušene kože. Istovremeno će se stopiti s jesenjim lišćem, a opet istaknuti svojom neodoljivom jednostavnošću. Fleksibilan, trajno elastičan i iznimno mekan međupotplat SOFT-AIR ugrađuje se i u ove cipele kako bi amortizirao udarce prilikom hodanja na apsolutni minimum te štitio stopala, zglobove i kralježnicu. Ukratko, s njima ste spremni za večernje piće koje se može nastaviti dugom šetnjom Maksimirom. Romantično, zar ne?  

Mephisto cipele jesen 2020.
Graziela gležnjače

Romane – jednostavno vau 

Udobnost tenisice, i više od toga, ovdje je obavijena dizajnom kojem je nemoguće odoljeti. Tehnologije koje pritisak na naša leđa smanjuju na minimum te nam omogućuju da skoro pa lebdimo, nadopunjene su predivnim animal printom u kultnoj crno-bijeloj kombinaciji. Ove tenisice idealne su za kombiniranje uz jednobojne kombinacije koje podižu, ali i uz haljinice uz koje vode do zavodničkog looka. Romane su spremne za sve – subotnju špicu, dugu šetnju ili neodoljiv, zavodnički večernji look. 

Mephisto cipele jesen 2020.
Romane tenisice

Zelda – mekana ljepotica 

Zelda je toliko udobna i mekana da ćete u njoj poželjeti i spavati. Svojih se stiliziranih šetnji ne morate odreći ni kada temperature padnu. Uz sve Mephisto tehnologije koje čuvaju vaše zdravlje i brinu o udobnosti, Zelda ima i promjenjivi uložak i na taj se način dodatno prilagođava vama. Nevjerojatno je mekana oko unutarnjeg dijela gornjišta cipele. Popularne zimske tople boje i kombinacija kože i krzna čine ih neodoljivima i ne dopuštaju da prođete nezamijećeno tijekom suhog i vlažnog vremena. 

Mephisto cipele jesen 2020.
Zelda gležnjače

Bradley – jer u dvoje je ljepše 

Jednostavne, ultra udobne muške Mephisto cipele idealne su za vašu drugu polovicu. Upotpunit će vašu šetnju i dopustiti vam lakoću kretanja i slavlje života u dvoje. 

Mephisto svake sezone nudi preko 600 modela ručno izrađenih cipela najveće kvalitete. U proizvodnji svakog para cipela ima 160 do 220 koraka kako bi vaš hod bio #hodpooblacima. 

Mephisto cipele jesen 2020.
Bradley tenisice

Cijelu Mephisto kolekciju možete pogledati u Zagrebu, Rijeci i Splitu ili na shoes.hr. 

Učitati još
Zatvori