Predstavljena je nova Twinset kolekcija kojoj smo teško odoljeli
Predstavljena je nova Twinset kolekcija kojoj smo teško odoljeli

Predstavljena je nova Twinset kolekcija
kojoj smo teško odoljeli

Twinset ove sezone u prvi plan stavlja svoj logo u simboličnom «oval T» dizajnu, izveden u različitim tehnikama i elegantno uklopljen u dizajn odjevnih predmeta, ali i modnih dodataka. Tako nove torbice Lila i Naira, osim vrhunskom dizajnu i izvedbi, svoju eleganciju zahvaljuju i «oval T» logotipu. Ne propustite posjetiti Twinset trgovine u Splitu i Zagrebu te razgledati novu kolekciju koja je ovog vikenda svojom posebnošću oduševila brojne poznate stilistice, kao i ambasadorice istančanog modnog ukusa.

Tko je sve bio na predstavljanju Twinset kolekcije

U zagrebačkom je Twinsetu ovog vikenda predstavljena nova kolekcija jesen-zima 2022., uz posebni naglasak na «oval T» logo i kolekciju kojom se logo suptilno provlači izveden u cvjetnom motivu. Na novoj kolekciji modnih dodataka, poput hit torbica Lila i Naira, «oval T» logo je elegantan ukras koji dodatno naglašava profinjen dizajn i visokokvalitetne materijale.

Brojne ljubiteljice mode i Twinset žene koje svojim karakterom, hrabrošću u modnom izražaju i svakodnevnom življenju spajaju nespojivo te time daju autentični potpis svom izgledu, uživale su u odabranim komadima iz nove kolekcije. Antonija Blaće i Andrea Andrassy odabrale su stilove koji su naglasili njihovu osobnost te u kojima su se osjećale udobno, a Lila i Naira torbice izvrsno su upotpunile oba.

Ivana Pirizović najbolje se osjećala u odvažnom rock izdanju, dok je Nika Turković udoban kompletić s romantičnim broderie anglaise detaljima upotpunila statement čizmama i velikom torbom. Olja Vori odabrala je odvažnu cvjetnu kombinaciju koja osvježava tmurne jesensko-zimske dane, a Elena Dizdar inspirirala kulerskim lookom s jaknom u stilu popularnih koledžica.

Kolekcijom su se oduševile i Jelena Veljača, Dora Predojević, Ana Vučak Veljača, Pamela Badžek, Jelena Marinović, Rita Rumora, Mila Elegović, Matea Sučević i brojne druge ambasadorice dobrog modnog stila jer je i ove sezone Twinset spojio nespojivo – bogata pletiva, po kojima je brend poznat u cijelome svijetu, s romantičnim haljinama; opuštene komade s vrhunskim jeansom, prepoznatljivi talijanski dizajn s odvažnim rock’n’roll detaljima, a sve to je začinio odličnim koloritom i izuzetno elegantnim «oval T» brendingom.

hhgkhkhhk

Svaka žena se može prepoznati u Twinset kolekciji te na jedinstven, poseban način izraziti svoju jesensko-zimsku modnu priču. Inspirirajte se u Twinset trgovinama u Splitu i Zagrebu ili u web-trgovini.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori