Nova high street kolekcija koja najavljuje prve modne trendove za 2020.

Nova high street kolekcija koja najavljuje
prve modne trendove za 2020.

Nakon još jedne uzbudljive modne godine koja je donijela pregršt uzbudljivih i neočekivanih trendova, it modela, promjena i događaja, modni svijet okrenuo se prema godini koja dolazi. Prestižne modne kuće i dizajneri svoje su kolekcije za 2020. godinu predstavili još na jesen i istaknuli neke od ključnih modnih trendova koje ćemo obožavati. S posljednjim danima 2019. godine, svoje prve modele za nadolazeću godinu predstavili su i popularni high street brendovi. I dok su se neki među njima usmjerili na modne klasike i basic modele, drugi su najavili nove modne trendove i istaknuli efektne modele koje ćemo obožavati u novoj godini.

Trendi odjevne komade i modne dodatke za novu godinu u svojoj posljednjoj kolekciji ove godine predstavio je i britanski high street brend Topshop.

Modni trendovi za 2020. u novoj Topshop kolekciji

Od kožnih jakna i midi haljina do traperica i modnih dodataka, kultni britanski high street brend predstavio je svoju posljednju kolekciju ove godine koja je donijela modne trendove i modele čije vrijeme tek dolazi. S tek nekoliko favorita iz godine na zalasku, Topshop kolekcija donijela je novo izdanje omiljenih modnih klasika i basic komada obojeno prvim trendovima za 2020. godinu. Jednostavni krojevi i siluete spojili su se s trendi materijalima poput umjetne kože, novom paletom boja koja donosi svu raskoš neutralnih i zemljanih tonova te cool detaljima koji im daju efektan izgled.

U nastavku otkrijte savršene modele s Topshop potpisom koji će u trenu osvježiti vaš look, a vašu garderobu pripremiti za godinu koja dolazi. Cijelu novu kolekciju možete pronaći ovdje.

Učitati još
Zatvori