Tko je sve posjetio slavljeničku eNVy room reviju?

Tko je sve posjetio slavljeničku
eNVy room reviju?

Velikom slavljeničkom revijom u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt eNVy room sinoć je obilježio 15 uspješnih godina rada na hrvatskoj modnoj sceni. Pod generalnim pokroviteljstvom zlatarnica ZAKS, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović publici su priredili jedinstveni modni spektakl za pamćenje, šarmantnu modnu priču s  prepoznatljivim pečatom ženstvenosti, glamura i bezvremenske elegancije.

Spektakularnoj proslavi prisustvovali su brojni uzvanici, mediji i prijatelji poput Jelene Rozge, Nine Badrić, Barbare Kolar, Bojane Gregorić Vejzović, Jelene Veljače, Kristine Krepele, Judite Franković, Vande Winter, Jelene Lešić, Tatjane Jurić, Mije Kovačić, Nevene Rendeli Vejzović, Anite Dujić, Ive Radić, Renate Sabljak, Semente Rajhard, Korane Gvozdić, Mirne Zidarić i brojnih drugih.

Tijekom 15 godina stvaranja, eNVy room je svoju publiku odveo na nebrojeno mnogo uzbudljivih modnih putovanja. Njihove revije vječito je krasio naboj znatiželje i nestrpljenja, njihove kolekcije upijale su se širom otvorenih očiju, a oni su uvijek iznova šarmirali i oduševljavali navodeći publiku da uroni u neke posve nove svjetove i opet se, po tko zna koji puta, zaljubi u njihovu čarobnu viziju ženstvenosti, glamura i elegancije. No, iako su uvijek bile protkane nitima iznenađenja, a eNVy room se tijekom godina razvijao i rastao, njihove su modne priče od samih začetaka nosile prepoznatljiv, autentični pečat. One su uvijek bile i ostale jedinstvene, nezamjenjive i – samo njihove, a velika slavljenička revija, koja je udahnula glamur galerijama Muzeja za umjetnost i obrt, obuhvatila je sve ono zbog čega cijenimo modno stvaralaštvo branda eNVy room. Kolekcija sačinjena kako bi stavila točku na i 15. obljetnici neumornog stvaranja svojevrsna je oda autentičnosti i dosljednosti, ali i posveta jednoj jedinstvenoj estetici koja svaki puta biva iznova izumljena u svojoj najljepšoj verziji. Slavljenička kolekcija bila je tako rapsodija glamura, sinonim za raskoš, za bezvremensku eleganciju i nepobjedivu ženstvenost – estetika eNVy rooma u svom najljepšem izdanju do sada.

Osim slavljeničkom revijom, modni dvojac eNVy room 15. će obljetnicu rada obilježiti i izložbom “Posveta ženstvenosti” u Muzeju za umjetnost i obrt. Jedinstvena modna izložba nije zamišljena kao retrospektivna, no posjetiteljima će, kroz 25 pomno selektiranih kreacija, pružiti uvid u razvoj prepoznatljive eNVy room estetike te ponuditi svojevrsni presjek 15- godišnjeg djelovanja na hrvatskoj modnoj sceni.

Iva Radić
Jelena Veljača
Korana Gvozdić

Šminku na reviji osmislila je Sanja Agić, dok je za kosu odgovorna Draška Topić. Gudački kvartet Vortex bio je divna glazbena kulisa slavljeničkoj kolekciji eNVy rooma.

Osim zlatarnica ZAKS kao generalnog pokrovitelja, reviju su sponzorirali: Korlat vina, HP, proizvodi za kosu Phyto i Bobbie Brown kozmetika.

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević
Vanda Winter
Tihana Harapin Zalepugin
Tatjana Jurić
Sementa Rajhard
Renata Sabljak
Nina Badrić
Nevena Rendeli Vejzović
Nabilah Harron
Mirna Zidarić
Mia Kovačić
Martina Matušin
Lidija Lešić
Kristina Krepela
Judita Franković
Josipa Kusić
Jelena Rozga
Jelena Lešić
Edita Misirić Vrkljan
Bojana Gregorić Vejzović
Barbara Kolar
Anita Dujić
Ana Maria Ricov
Anamarija Brkić

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori