Trenirka koju nose trendseterice

Trenirka koju nose trendseterice

Iako to nismo mogli predvidjeti, 2020. je definitivno godina trenirki. I loungeweara općenito. Počeci karantene diljem svijeta u ožujku naglo su nas transportirali iz poslovnih outfita i elegantnih kombinacija u kućne kreacije, najčešće tajice i trenirke. Kako su globalne mjere kroz ljeto popuštale (da bi se sad opet zaoštrile) ponovno probuđena ljubav prema stylish kombiniranju najuobičajenih komada kao što su trenirke definitivno je zavladala.

Ono što govori da je kombinacija promišljena su setovi trenirki, upareni gornji i donji dio istog seta, a kao takva postala je vrlo popularna i rado viđena na gradskim ulicama – i to ne samo dok joggirate ili šećete psa. U toj su se priči isprofilirali određeni brendovi koji su dali svoj modni obol jednom tako uobičajenom komadu, definirali njegove linije i kroj, da taj slouchy moment koji tražimo bude cool, da dobro stoji na svim pravim mjestima, a da ne izgledamo neuredno.

The Frankie Shop trenirka

Jedan od njih je i The Frankie Shop, njujorški brend s filijalom u Parizu čije setove trenirki vole trendseterice. Lagano podstavljena ramena, stisnuta gumom oko gležnjeva i zglobova na rukama te tako savršeno oversized, Vanessa trenirka je postala uniforma mnogih.

Osim setova trenirki, brend u ponudi ima i genijalna oversized odijela, no o tome drugi put. Model Vanessa pogledajte na linku, The Frankie Shop dostavlja u Hrvatsku.

Foto: The Frankie Shop, Instagram

Učitati još
Zatvori