Divan minimalistički nakit s potpisom modne influencerice Tese Jurjaševič

Divan minimalistički nakit s potpisom modne
influencerice Tese Jurjaševič

Zlatarna Strele 2021.

Ljeto ispred nas obilježit će nova modna priča koja će posebno razveseliti sve ljubiteljice modnog nakita. Zlatarna Sterle i modna influencerica Tesa Jurjaševič udružile su snage u stvaranju elegantne i minimalističke kolekcije modnog nakita.

Zlatarna Sterle, obiteljska tvrtka čija je prva zlatarna otvorila svoja vrata prije 25 godina i koja se svojom predanošću radu i ljubavi prema nakitu i svemu lijepom, danas je jedna od vodećih zlatarnica u Sloveniji. Svoje ime izgradili su na bogatoj ponudi zaručničkih i vjenčanih prstenova, a u njihovoj ponudi naravno ne nedostaju ni odabrani komadi zlatnog nakita za sve ukuse i prigode.

“Novom suradnjom htjeli smo stvoriti nešto drugačije i ponuditi našim kupcima nešto novo, nešto još modernije, čime smo dodatno nadogradili našu ponudu. S Tesom smo stvorili savršenu kombinaciju i klasičnih i malo modernijih komada koji će zadovoljiti želje i ukuse naših starih i novih kupaca!”, istakuli su iz Zlatarne Strele.

Zlatarna Strele 2021.

Zlatarna Sterle x Tesa Jurjaševič kolekcija

Kolekcija uključuje šest modnih komada izrađenih od 14-karatnog zlata u kombinaciji s bijelim cirkonima, čija su ključna vodilja bezvremenost i vječni minimalizam. Kombinacija je to klasičnog nakita, poput nježne ogrlice, dva različita prstena i elegantnih naušnica, te efektnih komada poput veće naušnice i ear cuff naušnice koja je zvijezda kolekcije. Nit koja povezuje i zaokružuje cijelu kolekciju su bijeli cirkoni koji se pojavljuju na raznim modelima.

Ideju iza kolekcije s nama je podijelila Tesa: “Baš kao što je moj stil minimalistički, u nakitu volim koristiti i jednostavne i nježne modne komade koji se ne ističu previše, ali istovremeno savršeno nadopunjuju naš cjelokupni look. Htjela sam stvoriti kolekciju bezvremenskih modnih komada koje ćemo nositi svaki dan i postat će obvezni dio naših modnih kombinacija, nošeni i pojedinačno i svi zajedno za malo glamurozniji i efektniji modni look!”.

Zbirka je dostupna na web stranici Zlatarne Sterle.

Zlatarna Strele 2021.
Učitati još
Zatvori