Ulovite najpoželjnije modele tenisica na ljetnom sniženju
Ulovite najpoželjnije modele tenisica na ljetnom sniženju

Ulovite najpoželjnije modele
tenisica na ljetnom sniženju

Posljednje vrijeme svi su ludi za tenisicama. Ne znamo kada je neki komad doživio hype kao one, a popularni su svi modeli – od trkačkih do elegantnih. Izabrati novi model tenisica u moru izbora je postalo zahtjevno. Svi brendovi se trude izbaciti novi komad koji će biti ljepši i popularniji od prethodnog. Ljetna sniženja brojnih web shopova su u punom jeku, a naglasak je naravno na ljetnim odjevnim komadima i modnim dodacima. Na sniženju su i tenisice, a mi smo pronašli trendi modele koje možete uloviti po povoljnijim cijenama i u koje se isplati uložiti.

 

Tenisice nosimo na sve

Tenisice su posljednjih nekoliko godina zamijenile glamurozne komade i postala must have odabir za sve outfite i u svakom godišnjem dobu. Imaju dugu povijest i dugo vremena su imale isključivo rekreativne i funkcionalne konotacije. Odnosno, smatrali smo ih obućom koju koristimo za trening ili rekreaciju. No, kako je moda fluidna i brzo se mijenja, a new luxury val je osvojio modni svijet, tenisice su postale komad bez kojih ne možemo zamisliti dan. Danas se mogu nositi i kombinirati gotovo na sve, a visoke modne kuće se natječu tko će izbaciti popularniji komad. U tom smislu za neke modele postoje liste čekanja i teško je doći do broja. Osim toga, brojni dizajneri iz couture svijeta su ostvarili suradnje sa sportskim kućama iz kojih su proizašli neki od najpopularnijih modela.

Koji su to najpoželjniji modeli?

Trendi modeli koji su posljednjih sezona najpoželjniji su New Balance 550, Nike Air Jordan, Asics, Adidas Samba, Veja,… Naprimjer, Asics tenisice više nisu samo rekreativni komad već model koji se može nositi na sve. Sportski dizajn i upečatljive kombinacije boja s prepoznatljivim logotipom su zaštitni znak ovog brenda. Kultne Veja tenisice već godinama iskaču s Instagram profila brojnih stylish djevojaka, a tajna njihova uspjeha leži u njihovom pročišćenom izgledu i osviještenom karakteru.

U nastavku donosimo neke od najpopularnijih modela tenisica koje trenutno možete uloviti na ljetnom sniženju.

new balance tenisice
new balance 5740 (arket)
adidas Supercourt RX
adidas Supercourt RX (arket)
veja Rio Branco
veja Rio Branco (arket)
new balance 550 (zalando)
new balance 550 (zalando)
veja
veja (zalando)
NIKE AIR FORCE 1 '07 NDDC (zalando)
NIKE AIR FORCE 1 '07 NDDC (zalando)
PUMA SMASH V2 UNISEX
PUMA SMASH V2 UNISEX (zalando)
vans tenisice
vans (about you)
asics
asics
asics
asics (answear)

Foto: Instagram (@fakerstrom, @christinanadin, @xmaszka), Zalando, About you, Answear, Arket

Učitati još
Zatvori