Ted Baker satovi stigli u Hrvatsku!

Ted Baker satovi stigli u Hrvatsku!

Ted Baker je svjetski lifestyle brend nastao u Velikoj Britaniji. Prva trgovina otvorena je još 1988. godine u Glasgowu kada je tvrtka ostvarila svjetski identitet s idejom “kvaliteta prije kvantitete”. Kao brend koji je svojim zaigranim pristupom punim humora pristupio tržištu, oduševio je javnost te ubrzo postao jedan visoko traženi, sasvim nekonvencionalni brend. Jedna od fenomenalnih ideja bila je besplatna usluga pranja rublja uz jednu kupljenu majicu iz Ted Baker trgovina, što je oduševilo mnoge i imalo jako velik odjek.

Nakon uspjeha u modnom svijetu prodajom cipela i odjeće tvrtka je krenula u ozbiljnu proizvodnju kvalitetnih i pomno dizajniranih muških i ženskih satova. Kao trendsetter, prikazuje se još iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, a u svijetu satova prepoznajemo ga po odličnoj proizvodnji i zadivljujućim dizajnima.

Ted Baker satovi ističu se kao savršena kombinacija klasičnoga i suvremenog stila tako da će se lako uklopiti u odjevne kombinacije različitih generacija. Nudi razne vrste dizajna satova koji su napravljeni na način da se uklapaju u više odjevnih kombinacija, sve od casual do svečanih izdanja. Nudi širok asortiman satova za različite stilove, pa čak i za najspecifičnije ukuse, ali većina ih je izrađena u namjeri da budu satovi za evente, što ih čini savršenim satovima za slavlja jer se sjajno uklapaju sa dress-wearom.

Kao fashion brend svejedno dobiva status kvalitetnog i izdržljivog proizvođača satova, a sa šarolikim asortimanom ispunit će želje svakog ukusa. S čistim geometrijskim linijama i japanskim mehanizmom zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

Ako vas zanima gdje možete pronaći novu kolekciju Ted Baker satova po prvi put u Hrvatskoj, odgovor je Watch Centar. Posjetite webshop satovi.com ili neku od Watch Centar poslovnica i zasjajte s novim satom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori