Swarovski predstavlja nove kolekcije i obilježava crvene tepihe

Swarovski predstavlja nove kolekcije i
obilježava crvene tepihe

Jedan od omiljenih brendova nakita Swarovski predstavio je nove kolekcije nakita koje su nas oduševile svojim dizajnom. Naime, radi se o kolekcijama koje u fokusu imaju blistav kristalan nakit. Glavna kreativna direktorica brenda Swarovski, Giovanna Engelbert, za ove kolekcije kaže – “Stvar je u igri, nikad se ne treba prestati igrati. Nova era modnog nakita Swarovski odražava se u igri, u trenutku življenja.” Njezina već treća kolekcija upotpunila je Swarovski dizajn, realiziran u gigantskim kristalima. Uz misao vodilju – Ignite Your Dreams. s kristalom se možete igrati. Nova era razigranog dizajna, s naglaskom na boju, oblik i veličinu, počinje. Samo budite hrabri, ujedno i ozbiljni u onome što radite, ali lakoćom nosite odjeću iz dana u noć uz dodatak blistavog kristalnog nakita, što pokazuje svojim kolekcijama I, II i III.

Swarovski kao modni imperativ današnjice

Osim kolekcija koje su prožete prekrasnim kristalima, Swarovski je u kolaboraciji s Adidasom predstavio ekskluzivnu kolekciju kopački. Kolekcija je inspirirana noćima pod svjetlima – od igrališta do zabave. Predator edge crystal, ukrašen tisućama Swarovski kristala, izrađene novom tehnologijom aplikacije kristala zone skin. Premisa kolekcije je da se igramo s kristalima od jutra do večeri – budite predator noći sa ekskluzivnom Adidas kopačkom i utrčite na crveni tepih u najsjajniju noć pod svjetla reflektora. 

Da je Swarovski modni imperativ današnjice dokazuje i činjenica da je Maddie Ziegler, američka glumica i plesačica na dodjeli Oscara je nosila nakit Swarovski. Maddie je nosila Harmonia ogrlicu, narukvicu, prsten – kolekcije I i naušnice Swarovski Millenia studs, kolekcije II.

Pod svjetlima reflektora kristal svijetli još sjajnije. Na 94. dodjeli Oscara s više od 90.000 kristala ispunilo je pozornicu u očaravajućem scenskom dizajnu Davida Korinsa. “Sa Swarovski kristalima nema potrebe za scenskim poboljšanjima, ono što želite učiniti je naglasiti ono za što su već namijenjeni, a to je lijepo uhvatiti i reflektirati svjetlost”, navodi Korins. Swarovski kristali odabrani su za trenutke od kulturne važnosti, osnažujući umjetnike da izraze svoju individualnost.

Gdje pronaći svoje Swarovski kristale?

Swarovski kolekciju I, II, III možete pronaći u trgovini Swarovski Zagreb, Masarykova 10, tel. 01/ 4811-007 ili putem ovlaštene multibrand online platforme www.elysees.com.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori