Nosi nam se svila – Zarini kompleti iz nove kolekcije koji izgledaju savršeno
Nosi nam se svila – Zarini kompleti iz nove kolekcije koji izgledaju savršeno

Nosi nam se svila – Zarini kompleti iz nove kolekcije koji izgledaju savršeno

Udobnost prije svega novi je moto mode koji počinje sve više biti zastupljen u kolekcijama high street i high end brendova. Prvi laneni setovi već su predstavljeni svijetu i o njima smo vam nedavno pisali. Prekrasnih živih boja i lepršavi u stilu pidžama – baš ono što nam treba za toplije dane pred nama pa smo jedan takav već i nabavile. Nije tajna da volimo prirodne materijale u kojima nam koža diše. Jedan od njih je svakako lan, ali što je finije od lana? Dva sloga, četiri slova i najmekša na svijetu – svila. Svileni setovi u koje smo odmah poželjele uskočiti pronašle smo u novoj kolekciji Zare.

Svileni setovi iz Zare

S obzirom na količinu poliestera koja je zastupljena u današnjim kolekcijama high street brendova, teško nam je ne primijetiti kada u trgovine stignu limited kolekcije. Obično se radi o finijim i kvalitetnijim materijalima koji su u startu prirodni. Rijetki su slučajevi komada u pravoj svili, ali u ovoj limited kolekciji pojavilo se i to. Radi se o tri različita pidžama seta koji se, jasno, nose kao vanjske modne kombinacije. Cijela mini kolekcija inspirirana je zviježđem i horoskopskim znakovima. Hlače u palazzo stilu te oversized košulja čine ovu super proljetnu kombinaciju. Nama, koje smo rođene sanjarke, najviše je srcu prirastao crno-bijeli set s uzorkom zvijeđža. U isto vrijeme djeluje nam toliko jednostavno, a toliko posebno.

Drugi set dolazi u nešto svjetlijim nijansama uz ilustracije horoskopskih znakova. Puderaste i pastelne boje ovaj set čine pravim odabirom za ljetne vrućine. Znamo da će nas dovoljno štititi od sunca tako što će svojim bojama odbijati svjetlost s površine naše kože. Posljednji set iz ove svilene limited kolekcije je zelenog tie dye uzorka. Ovaj nas kompletić neopisivo podsjeća na veliku šalicu poznatog toplog napitka – matcha latte. Za koji dezen svilenih setova ste vi najviše, to ostavljamo vama da odlučite, ali ono što znamo je da bi se ovi kompleti brzo mogli prodati. Iako ćete se s njima morati baciti u malo veći trošak od ostatka Zarine kolekcije, kad je kvaliteta u pitanju, ne pitamo previše za cijenu.

svileni setovi
svileni setovi
svileni setovi
svileni setovi
svileni setovi
svileni setovi

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori