Laneni setovi high street brendova iz kojih se nećemo skidati ovog ljeta
Laneni setovi high street brendova iz kojih se nećemo skidati ovog ljeta

Laneni setovi high street brendova iz kojih
se nećemo skidati ovog ljeta

Kako nam se bliže topliji dani tako mi sve više maštamo o ljetu i odbrojavamo dane do njega. Iako nam ni proljeće kalendarski još nije stiglo, smatramo da je priprema za nadolazeću sezonu jako važna. Ovo je vrijeme kada u high street trgovine stižu prve ljetne kolekcije i najčešće vrijedi pravilo – prvi komadi uvijek su najbolji komadi. I tako dok maštamo o suncu, moru, plažama i svemu što nam omiljeno ljeto nosi, nama se nose laneni setovi. Lan kao lagan i prozračan materijal koji nas štiti od sunca ovog će ljeta, kako stvari stoje, vladati ženskim garderobama. Zašto je laneni set sve što vam treba ovog ljeta i gdje smo pronašli najbolje modele, saznajte u nastavku.

Laneni setovi – idealan outfit za vruće dane

Godinama su ljetne haljinice i tunike bile omiljena stvar koju nosimo na kupanje. Tako smo ih imali u svim bojama, dužinama i materijalima. Ono što sada sa sigurnošću možemo reći da se ove sezone to mijenja. Laneni setovi zamijenit će haljine i postati naš omiljen odjevni predmet. Prošle sezone domaća influenserica Pamela Badžek napravila je boom sa svojim novim brendom August u sklopu kojeg je imala lanene setove s prekrasnim dezenima u živim bojama. Njene setove nisu uspjeli nabaviti svi, ali sada kada gledamo high street ponudu, reći ćemo da ih ipak neće biti teško nabaviti za ovu sezonu.

U novim kolekcijama Oysha, H&M-a, Manga i Arketa vladaju jednobojni setovi i to u neutralnim bojama. Bijela kao ultimativna ljetna boja zastupljena je kod svih, a ona koja se nama najviše sviđa je boja pijeska. Ovisno o preferencijama setovi dolaze i u kratkim i u dugim verzijama, a mi se ne bunimo da u svojoj garderobi imamo oboje. U Oyshu se osim neutralnih boja nalaze i laneni setovi u nešto življim nijansama pa tako ljubitelji boja mogu izabrati crveni, plavi, žuti i ružičasti set. Koje ćemo sve lanene setove ovog ljeta nositi donosimo u nastavku.

Oysho

H&M

Mango

Arket

Foto: Oysho, H&M, Mango, Arket, Instagram (@august_xvi, @audreyafs)

Učitati još
Zatvori