Super ljetna sniženja vas čekaju u City Centeru one

Super ljetna sniženja vas čekaju
u City Centeru one

Sniženje je počelo

Popis toga što nas najviše veseli u ljetnim danima bio bi jaaaaako dugačak. Ali bi se pri vrhu tog popisa svakako našlo veliko ljetno sniženje!

Prepustite se shopping užitku po sniženim cijenama u više od 450 trgovina najpoznatijih svjetskih i domaćih brendova u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split. Jer, tu ćete pronaći baš sve što trebate po najpovoljnijim cijenama i napuniti vrećice komadima omiljenih dizajnerskih i high street brandova.

Ako vam je pak potrebna ugodna oaza za predah i druženje s prijateljima, tu su brojni kafići i restorani s bogatom ponudom fine kave, osvježavajućih pića i ukusnih zalogaja. Odlična zabava i opuštanje očekuju vas u Cineplexx kinu u City Centeru one Zagreb East i Split uz najukusnije kokice i aktualne filmske hitove kao što su ‘Oceanovih 8’, ‘Jurski park’, ‘Izbavitelji 2’ i brojne druge.

Ispunite baš sve s popisa omiljenih ljetnih stvari, uživajte u odmoru, druženju, zabavi i najboljim ljetnim sniženjima. A ako trebate inspiraciju, posjetite www.citymixandmatch.hr i pronađite najbolje komade i kombinacije s ljetnih sniženja u vašem City Centeru one.

Učitati još
Zatvori