Donosimo koje sve modele sunčanih naočala trenutno možete uloviti na popustu

Donosimo koje sve modele sunčanih naočala
trenutno možete uloviti na popustu

Optika Anda otvorila je vrata svih poslovnica diljem Hrvatske i za vas je pripremila popuste do 50% i besplatne preglede vida, jer su dobre vijesti najbolje kada dolaze u paketu. A kakva vas sve Anda iznenađenja očekuju ovaj tjedan otkrijte u nastavku!

Optika Anda ima odlične popuste

Topli i sunčani dani vratili su optimizam i osmijeh na lica, a samo jedan dodatak dovoljan je za ljepši pogled na ovo ljeto. Riječ je naravno o naočalama koje su vjerni suputnik svakoga tko brine o zaštiti očiju, a nema boljeg trenutka nego sada za počastiti se omiljenim modnim dodatkom. Za one koji iz kuće ne izlaze bez naočala za sunce, sada je pravo vrijeme za shopping jer u Optici Anda možete uštedjeti 30% na cijeli asortiman sunčanih naočala. A svi oni koji su u ovom periodu poželjeli pregledati vid, sada to mogu učiniti besplatno u svim Anda poliklinikama i iskoristiti 50% popusta na kupnju dioptrijskih okvira.

Pronađite vama najbližu Optiku Anda ili rezervirajte termin za pregled vida online putem, a stručno osoblje Optike Anda pazi na preporučene higijenske i sigurnosne mjere kako bi se u svakom trenutku osjećali sigurno. Ako još niste vidjeli najljepše modele za ljeto 2020., donosimo vam mali teaser naočala sa svjetskih pisti koje možete potražiti u Anda poslovnicama!

Saint Laurent
Gucci
Chanel
Dolce&Gabbana
Police
Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana
Gucci
Valentino
Dolce&Gabbana
Valentino
RayBan
MaxMara
Vogue
RayBan
MaxMara
Gucci
Tom Ford

Foto: Instagram, Optika Anda

Učitati još
Zatvori