Stilska inspiracija: Kaia Gerber njeguje stil dostojan supermodela 90-ih
Stilska inspiracija: Kaia Gerber njeguje stil dostojan supermodela 90-ih

Stilska inspiracija: Kaia Gerber njeguje
stil dostojan supermodela 90-ih

Prošloga tjedna u Los Angelesu održana je druga gala večer u Academy Museumu. Mnoštvo zvijezda tim je povodom proslavilo rad muzeja koji se bavi očuvanjem filmske povijesti, kako prenosi Vogue. Kao i u svim važnijim prigodama, i ovog smo puta imali vidjeti mnoštvo predivnih kreacija. Međutim, svakako jedan od najupečatljivijih lookova bio je onaj koji je nosila 21-godišnja manekenka Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford.

Inspirirajte se 90-ima

Kaia je za tu prigodu odabrala minimalistički crni outfit s potpisom Maison Alaïa by Pieter Mulier koji je javnosti predstavljen u srpnju na reviji za proljeće/ljeto 2023. Outfit se sastojao se od prozirne dolčevite i nabrane duge suknje. Gerber nije nosila nakit, no look je začinila elegantnom frizurom koju je stilizirala u jednostavne valove, a podsjećala je na stari Hollywood. Što se tiče šminke, vratila nas je u 90-e. Nosila je nude ruž i ljubičasto sjenilo koje je istaknulo njezine predivne oči.

Minimalistički stil

Minimalistički stil Kaie neodoljivo nas je podsjetio na Cindy Crawford. Naime, i ona je tijekom kasnih 80-ih i ranih 90-ih također bila muza modne kuće Alaïa. Da Kaia preferira minimalizam, vidljivo je i u odabiru njezinih svakodnevnih kombinacija. Jednostavne haljine, oversized sakoi i prirodni make up njezin su zaštitni znak. Vrlo jednostavan, a opet upečatljiv, stoga ne čudi da se često nalazi kao inspiracija za svakodnevne trendi kombinacije.

Neosporna je činjenica da Kaia Gerber uspješno ide stopama svoje majke, supermodela Cindy Crawford. Dizajnerima je često poželjan suradnik, a postala je i ambasadorica brenda YSL Beauty. Njezin osebujan stil sastoji se od vrlo praktičnih i funkcionalnih odjevnih komada. Svoje svakodnevne kombinacije često nadopunjuje košuljama i oversized sakoima, koji su izuzetno popularni posljednjih godina. Upravo zbog svega navedenog nedavno je započela i suradnju sa Zarom.

Učitati još
Zatvori