Kaia Gerber za Zaru kreirala capsule kolekciju od 30 basic komada
Kaia Gerber za Zaru kreirala capsule kolekciju od 30 basic komada

Kaia Gerber za Zaru kreirala capsule
kolekciju od 30 basic komada

Nova modna suradnja privukla nam je posebnu pozornost. Naime, Kaia Gerber i Zara lansirale su minimalističku kolekciju 4. 10., piše Harper’s Bazaar. Već na prvu vidljiv je utjecaj stila 90-ih. Međutim, ne čudi nas činjenica kako se Zara odlučila baš za suradnju s ovim mladim modelom.

Minimalistički stil 90-ih

Kaia Gerber  uspješno ide stopama svoje majke, supermodela Cindy Crawford. Dizajnerima je često poželjan suradnik, a postala je i ambasadorica brenda YSL Beauty. Njezin osebujan stil koji polako izgrađuje, inspiriran je minimalizmom, stoga su odjevni komadi vrlo praktični i funkcionalni. Svoje svakodnevne kombinacije često nadopunjuje košuljama i oversized sakoima, koji su izuzetno popularni posljednjih godina.

Zbog svega navedenog, Zara se odlučila za suradnju s mladom manekenkom s kojom je kreirala novu capsule kolekciju. Kolekcija je dostupna u odabranim trgovinama, kao i na web-stranici Zare.

U njoj možete pronaći odijela, džempere, košulje, slip-haljine, kapute, kao i obuću i modne dodatke. Cijene se kreću od 49 USD pa sve do 439 USD. Manekenka se držala basic komada koje možemo kombinirati na sve i u svakoj prigodi, a opet izgledati dotjerano. Vođena time, Kaia Gerber odlučila se za neutralne boje kao što su crna, bijela i siva s kojima ne možete pogriješiti.

Kako izgleda kolekcija, pogledajte u nastavku.

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori