Tko je sve uživao na Journal x Ghetaldus druženju u Splitu?

Tko je sve uživao na Journal x
Ghetaldus druženju u Splitu?

U Splitu je otvorena jedna od najboljih Ghetaldus optika

Split, mjesto na kojem se elegancija spaja s ležernim šarmom Mediterana, nedavno je postalo bogatije za još jedno cool mjesto koje će oduševiti sve Splićanke i Splićane, ali i njihove brojne goste. U divnoj Marmontovoj ulici u samom središtu Splita, prije nekoliko dana svoja je vrata otvorila nova Ghetaldus optika.

Ghetaldus optika u Marmontovoj ulici osvojit će vas na prvu. Nova omiljena adresa za sve obožavatelje naočala prostire se na dvije etaže koje povezuje moderan i ugodan interijer. Spoj toplog drva, plave boje i modernih vitrina stvara ugodnu i opuštenu atmosferu, dok vas efektni detalji i igra konkavnih i konveksnih zrcala pozivaju na istraživanje više od 2000 modela sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Loewe, Celine, Fendi, Dior, Isabel Marant, Stella McCartney, Barton Perreira i Oliver Peoples samo su neka od zvučnih imena čije modele naočala možete pronaći u novoj splitskoj Ghetaldus optici.

Prizemlje Ghetaldus optike u Marmontovoj je posvećeno sunčanim naočalama, dok je prvi kat rezerviran za dioptrijske okvire i dodatne usluge – besplatnu kontrolu vida i precizno individualno uzimanje mjera za izradu dioptrijskih naočala uz pomoć inovativnog Zeiss Visufit 1000 uređaja.

Osim što smo ju imale priliku posjetiti, u suradnji s Ghetaldusom smo u novootvorenoj optici u Splitu organizirale još jedno Journal x Ghetaldus druženje.

Koje su naočale osvojile Split?

Kako bismo na prvi način obilježile otvorenje jedne od najboljih Ghetaldus optika, na Journal x Ghetaldus modno druženje pozvale smo i nama draga i poznata splitska lica. Naši dragi prijatelji i obožavatelji dobrih naočala jučer su imali priliku zaviriti u novu Ghetaldus optiku, istražiti njezinu raznoliku ponudu i isprobati efektne modele.

Anamarija Asanović, Danijela Alavanja Mišković, Ana Čagalj, Horvat Čagalj, Tea Mamut, Danilo Vukčević, Lea Aviani i mnogi drugi pridružili su se Ivi Radić, osnivačici portala Journal.hr, i Ghetaldus timu na jučerašnjem druženju.

Iva Radić
Danijela Alavanja Mišković
Anamarija Asanović
Silvija Dvornik
Danilo Vukčević i Ivan Gaće
Barbara Kurtović
Dino Brko i Horvat Čagalj
Ana Čagalj
Monika Sablić
Tomislav Čubelić
Vedrana Ilić
Lea Aviani i Iva Radić
Tea Mamut
Ivica Radan i Iva Radić

U raznolikoj ponudi nove Ghetaldus optike i uz pomoć Ghetaldus tima, svaki gost pronašao je savršene naočale za svoj modni stil, a kao apsolutni hit istaknule su se naočale iz Loewe, Celine, Dior, Fendi i Barton Perreira kolekcija.

Jučerašnje druženje poznati gosti iskoristili su i za besplatnu kontrolu vida. Baš poput njih, uz stručne savjete optičara i optometrista, i vi prilikom posjeta Ghetaldus optici u Marmontovoj ulici možete obaviti besplatnu kontrolu vida i tako doživjeti jedno potpuno novo iskustvo shoppinga bez stresa i žurbe.

Svoj termin za besplatnu kontrolu vida možete rezervirati na ghetaldus.hr.

Djelić atmosfere s jučerašnjeg druženja donosimo vam u nastavku, a pogled u novootvorenu Ghetaldus optiku u Marmontovoj 7 u Splitu donosimo ovdje.

Učitati još
Zatvori