Najdivnija kampanja kupaćih kostima snimljena je u Dubrovniku

Najdivnija kampanja kupaćih kostima
snimljena je u Dubrovniku

Our new collection is here. #withlovefromdubrovnik

Objavu dijeli Solid & Striped (@solidandstriped)

Maštanje o bezbrižnim ljetnim danima i putovanja na predivna mjesta uz more iz dana u dan većim čine nove kolekcije modnih brendova koji polako otkrivaju trendove i favorite za najtopliju sezonu. Uz raskošnu paletu boja, razigrane uzorke i prve modele od prozračnog lana, u prvim proljetnim i ljetnim kolekcijama istaknuli su se i trendi modeli kupaćih kostima za nadolazeću sezonu. Velik povratak retro modela kupaćih kostima donosi neodoljivi spoj klasičnih silueta koje laskaju svakoj figuri i istovremeno ženstvenog, romantičnog i vrlo modernog izgleda.

Svoju kolekciju inspiriranu retro modelima nedavno je predstavio i brend kupaćih kostima koji je u posljednjih nekoliko sezone osvojio modni svijet i baš svaku trendsetericu. Nakon nekoliko prvi modela koji su donijeli moderno izdanje kupaćih kostima iz garderobe Bondovih djevojaka i stvorili trend kupaćih kostima ukrašenih remenom koji naglašava struk, Solid & Striped predstavio je i drugi dio svoje kolekcije. Osim kupaćim kostimima, ovog puta popularni američki brend oduševio je i kampanjom snimljenom u Dubrovniku.

SOLID & STRIPED: IZ DUBROVNIKA S LJUBAVLJU

Solid & Striped

Solid & Striped

Najnovija mini kolekcija Solid & Striped kupaćih kostima donosi spoj romantičnih retro modela, pastelnih tonova i ženstvenih detalja koji su ukrasili dvodijelne i jednodijelne kupaće kostime. Romantična modna priča koju stvara najnovija kolekcija popularnog brenda svoju savršenu pozadinu pronašla je u predivnom Dubrovniku gdje je snimljena predivna kampanja koja budi nostalgiju i želju za odlaskom na more.

Od jednostavnog jednodijelnog kupaćeg kostima u crnoj boji s efektnim bijelim detaljima do prugastih modela ukrašenih romantičnim volanima, Solid & Striped kolekcija donosi neodoljivo moderno izdanje retro modela i baš poput Dubrovnika spaja najbolje od oba svijeta. Na predivnoj terasi s raskošnom ogradom i uz kristalno čisto more u pozadini, u nastavku donosimo Solid & Striped kampanju From Dubrovnik with love koja će ove godine zasigurno privući nekoliko novih turista u jedan od najljepših hrvatskih gradova donosimo u nastavku, a sve Solid & Striped kupaće kostime možete pronaći ovdje.

Solid & Striped

Solid & Striped

Solid & Striped

Solid & Striped

Solid & Striped

Solid & Striped

Solid & Striped

Solid & Striped

Foto: Instagram, Solid & Striped

Učitati još
Zatvori