Brend Softness prije nekoliko je dana predstavio svoj prvi zero waste kupaći kostim

Brend Softness prije nekoliko je dana predstavio svoj prvi zero waste kupaći kostim

Softness
@keticatt/@the.softness

Ljeto polako ostavljamo iza sebe, no svi znamo kako potraga za idealnim kupaćim kostimom nikad ne prestaje. Često se dogodi da baš tijekom jesenske i zimske sezone pronađemo omiljen model kupaćeg kostima koji onda nestrpljivo čeka dolazak ljeta i morske radosti. Kupaći kostim koji bismo rado imali u svojoj kolekciji, ali i iskoristili ga za bablje ljeto pred nama je onaj s potpisom srpskog brenda Softness. Ovaj se brend bavi izradom kupaćih kostima, no oni nisu namijenjeni samo za odlazak na plažu, već se mogu nositi kao top i biti omiljen izbor za večernje izlaske uz traperice ili suknju. Ovih su dana na Instagramu predstavili i posebnu kolekciju – riječ je o njihovim prvim kupaćim kostimima koji ima zero waste predznak, odnosno mogu se u potpunosti reciklirati.

Softness
@keticatt/@the.softness

Na ovakav hvalevrijedan potez odlučili inspirirani podcastom F.fm jer su sami sebe zapitali kako bi njihovi proizvodi mogli biti više održivi. Rekli su kako održivost ne treba promatrati kao neki dugoročan cilj, već na tome treba raditi svakim svojim potezom i svakim svojim korakom kroz proces. Upravo iz tog razloga nastao je prvi zero waste kupaći kostim sa Softness potpisom.

Softness
@keticatt/@the.softness

Kupaći su kostimi napravljeni od ostataka materijala kupaćih kostima iz prethodnih kolekcija te su stvorili nove badiće koji su pomalo izmijenjena verzija njihovih klasičnih i prepoznatljivih kolekcija. Kupaćm su kostimima dodali mašne koje su im dale dozu romantike i od njih napravili apsolutni must have komad.

Učitati još
Zatvori