Kim Kardashian je dizajnirala savršenu kolekciju Skims kupaćih kostima

Kim Kardashian je dizajnirala savršenu
kolekciju Skims kupaćih kostima

Kada je 2007. godine s emitiranjem počeo novi reality show Keeping up with the Kardashians nitko, osim Kris Jenner, nije mogao predvidjeti u kakav će se kultni fenomen pretvoriti. Keeping up with the Kardashians nam je otvorio vrata u sve zgode i nezgodne jedne velike i lude obitelji iz Kalifornije, a kao njegove glavne zvijezde od početka su se istaknule tri sestre – Kim, Khloé i Kourtney. Oko svojih imena, sestre su izgradile moćne i prepoznatljive brendove koji ističu njihov stil i njihove interese. Za Kim to su KKW Beauty i Skims!

Prva Skims kolekcija predstavljena je u rujnu 2019. godina, a od samog početka brend je usmjeren na pronalaženje rješenje i kreiranje nove generacije shapeweara, loungeweara i donjeg rublja.

“Savršeni prvi sloj daje mi samopouzdanje da nosim odjeću koju inače ne bih nosila”, u jednom je od intervjua povodom predstavljanja brenda i prve kolekcije shapeweara istaknula Kim i dodala, “a sloboda eksperimentiranja i isprobavanja novih stvari ono je što modu čini tako zabavnom.”

Skims shapewear kolekcija brzo je oduševila i najveće skeptike, a prvim su se modelima brzo pridružili i loungewear modeli i prva kolekcija donjeg rublja. S odličnim rasponom veličina i modela koji laskaju svakom tijelu, Skims je brzo postao sinonim za najbolji prvi sloj u svakoj garderobi.

Za sezonu proljeće/ljeto 2022. Skims predstavlja kolekciju koju su svi čekali – kupaće kostime.

Stigli su Skims kupaći kostimi

Na svom Instagram profilu, Kim Kardashian je prije nekoliko dana najavila novu Skims kolekciju. Uz opis “You’ve asked, we’ve listened” i galeriju fotografija, Kim je otkrila da u petak, 18. ožujka stižu prvi Skims kupaći kostimi.

I kada je o swimwearu riječ, Skims je usmjeren prema kreiranju najboljih rješenja koja će kupnju kupaćih kostima učiniti lakom i zabavnom. Kako bi cijeli proces biranja i kupovanja kupaći kostima dodatno pojednostavnili, Skim kupaći kostimi kreirani su tako da stvaraju potpunu swimwear garderobu – za boravak u vodi i izvan nje. Prva Skims kolekcija kupaćih kostima tako donosi nešto za svakoga – od bikinija preko modela stvorenih za plivanje do kupaćih kostima u najpopularnijim Skims modelima poput biciklističkih hlačica i crop T-shirta. I sve to u divnim zemljanim i zagasitim bojama.

Za američko izdanje InStyle časopisa, Jens Grede, suosnivač Skimsa, otkrio je ideju iza kolekcije.

Swimwear je nešto što razvijamo već nekoliko godina. Bilo je bitno da je lansiranje tako dugo očekivane kategorije ispunilo sva očekivanja naših kupaca, osobito kada je riječ o krojevima, udobnosti i svestranosti. Kao i s drugim kategorijama koje smo pokrenuli, kao što je Lounge, naš plan za uspjeh uvelike diktira prethodno slušanje naših kupaca — u ovoj fazi znamo što žele od SKIMS Swima, a naš je cilj nadmašiti njihova očekivanja.”

SKIM kupaći kostimi stižu u petak, 18. ožujka, a naručiti ih možete u službenom online shopu brend skims.com koji dostavlja i u Hrvatsku.

Učitati još
Zatvori