Brojni poznati s lakoćom zakoračili u budućnost u novim Skechers Slip-ins tenisicama
Brojni poznati s lakoćom zakoračili u budućnost u novim Skechers Slip-ins tenisicama

Brojni poznati s lakoćom zakoračili u budućnost u novim Skechers Slip-ins tenisicama

Što dobijemo kad spojimo umjetnost, znanost i tehnologiju? Remek djela hrvatskih i svjetskih suvremenih umjetnika 20. stoljeća i revolucionarnu Skechers Hands free Slip-ins™ tenisicu.

Izložba “Budućnosti” koja je u travnju otvorena u Muzeju suvremene umjetnosti nastoji osvijestiti važnost naše aktivne uloge u spašavanju vlastite budućnosti te propituje dva pogleda na budućnost; jedan koji se temelji na progresivnom napretku i razvoju i drugi koji napredak i rast vidi kao prijetnju planetu i svim živim bićima. Upravo je zato ova izložba bila logično mjesto za upoznavanje s tenisicom budućnosti.

Izložba Budućnosti

Skechers Slip-ins™ tenisice omogućuju najlakše i najbrže obuvanje, bez saginjanja i bez korištenja ruku, zahvaljujući Skechers Hands Free Slip-ins™ tehnologiji. Dok ekskluzivni jastučić Heel Pillow™ i Air-Cooled Memory Foam® uložak jamče udobnost, tenisica drži stopalo sigurnim pri svakoj aktivnosti – s razlogom su ove tenisice oduševile i Snoop Dogga, globalno Skechers zaštitno lice.

Izložba MSU

U udobnost i lakoću obuvanja uvjerili su se i brojni poznati – Jelena Veljača, Mirna Medaković Stepinac, Andrea Andrassy, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Mario Valentić, Slaven Kosanović Lunar i Lucija Lugomer te prošetali jednim od najljepših zagrebačkih muzeja uz stručno vodstvo i zakoračili u budućnost u dva modela ovih tenisica: Ultra Flex 3.0 – Natural Step i Go Walk Flex.

Nakon posjeta izložbi, prisutne je zabavljao DJ Bizzo uz čiju su glazbu uživali na terasi Muzeja. Ako ste umorni od saginjanja kako biste vezali tenisice, zakoračite u udobnost bez napora uz Skechers Hands Free Slip-ins™ koje možete pronaći na Skechers web stranici ili u ovlaštenim maloprodajnim trgovinama.

Vito Turšić, Jelena Veljača
Amar Bukvić
Ana Begić Tahiri
Ana Maras Harmander
Andrea Andrassy
Antonija Blaće
Jelena Marinović
Lucija Lugomer
Marijana Batinić, Mirna Medaković Stepinac
Mario Valentić
Nevena Rendeli Vejzović
Paula Sikirić, Marijana Batinić, Antonija Blaće
Paula Sikirić
Petar Radojčić Bizzo
Slaven Kosanović Lunar
Vanda Winter

Foto: PR

Učitati još
Zatvori