Shuz.MINI majice za klince toliko su neodoljive da ih želimo u maxi varijanti
Shuz.MINI majice za klince toliko su neodoljive da ih želimo u maxi varijanti

Shuz.MINI majice za klince toliko su
neodoljive da ih želimo u maxi varijanti

Postoji li išta slađe od mode u minijaturnom izdanju? Ove majice za klince zaista su neodoljive!

Sve mame znaju da klinci vole udobnu odjeću, a kad se poklopi neodoljiv dizajn s comfy krojem i kvalitetnim materijalima, cijela priča oblačenja za mališane dobiva win-win završetak.

Personalizirani majice za klince i klinceze

Dizajnerice Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić iz brenda Shuz. predstavile su svoj novi projekt namijenjen najmlađima, koji su odlučile nazvati jednostavno –  Shuz.MINI.

Riječ je o majicama za djecu predškolskog uzrasta, koje se odlikuju svim gore navedenim kvalitetu, uz jednu uistinu originalnu posebnost.

Naime, majice s dugim rukavima možete personalizirati imenom svog djeteta te im tako dati osobni pečat koji neće proći nezapaženo.

“U zadnjih 5 godina, od kada smo postale mame, želja nam je bila kreirati zanimljivi unisex odjevni predmet za klince. U ovoj životnoj fazi to je bio prirodni korak. Krenulo je s majicama za prvi veliki rođendan naše djece i od toga nas je inspiracija dovela do sada nama najslađeg proizvoda – oversized sweatshirta”, kažu dizajnerice.

Kad mame stvaraju, kvaliteta je prioritet

“Riječ je o majicama od pomno biranog, mekanog pamučnog materijala, koje šivamo lokalno u Zagrebu, s našim dizajnom tipografije tzv. Shuz.font”, dodaju dizajnerice koje su za svoju prvu dječju kolekciju odabrale neutralne nijanse, u spoju sa slovima vedrih boja.

“Kao mame koje podržavamo slow fashion, domaći dizajn i eko održivost ovakav proizvod je u skladu s našim osobnim stavovima i vrijednostima”, otkriva Maja.

Idealan poklon za rođendan ili Božić

Majice Shuz.MINI. možete naručiti u veličinama za djecu od 1 do 5 godina te ih personalizirati njihovim imenima ili nadimcima, a jednom kad ih djeca prerastu, majice ostaju kao uspomena na prvi dan vrtića, rođendan ili neki drugi uzbudljiv događaj u životu mališana.

Vizualni identitet i pakiranje cijele kolekcije potpisuju mladi talentirani dizajneri Karlo Jelić i Jelka Margarita Bogdanović, a kako bi se cijela priča približila djeci smislili su i slatke likove koji pobuđuju kreativne asocijacije kod djece. Pakiranju je posvećena posebna pažnja i mislilo se na svaki detalj tako da majice dolaze s privjesnicama, karticama i naljepnicama, koje su i djeci i odraslima atraktivni.

Majice se mogu naručiti direktno preko Facebook i Instagram stranice brenda Shuz:

Foto: Karlo Jelić

Učitati još
Zatvori