Stigla je nova kolekcija Sézane traperica – i dva modela su već rasprodana

Stigla je nova kolekcija Sézane traperica – i dva modela su već rasprodana

Jednostavne, udobne, svestrane i cool, traperice su moderni klasik u kojemu ćemo uvijek pronaći savršeni početak svakodnevnih kombinacija zbog čega će svaka nova sezona među najpoželjnijim trendovima istaknuti nekoliko novih it modela. Gdje pronaći savršeni par traperica? modno je pitanje na koje uvijek tražimo odgovor. Uz modna imena koja su proslavile upravo traperice poput modnih brendova Levi’s, Diesel i J Brand, u posljednjih nekoliko godina na modnoj se sceni pojavila i nekoliko novih imena u čijime se kolekcijam uvijek nalaze savršeni modeli traperica. Na high endu to su bez sumnje Re/Done i GRLFRND, na high streetu to je Sézane.

Omiljeni francuski brend ima savršene traperice

Od elegancije modernih klasika koji će odigrati onu ključnu ulogu u kreiranju svakodnevnih kombinacija do jednostavnih i ležernih basic modela, svaka Sézane kolekcija donosi sve što možemo poželjeti u svojoj garderobi. Na početku nove godine, omiljeni francuski modni brend predstavio je dvije kolekcije – siječanjsku mini kolekciju koja donosi prepoznatljivi spoj ženstvenih odjevnih komada i klasičnih modnih dodataka te novu kolekciju traperica koju smo svi s nestrpljenjem iščekivali.

The Brut Sexy

Sézane traperice jedan su od bestsellera brenda, a nova kolekcija donosi još bolje modele. U osam odličnih modela koji variraju od savršenih skinny traperica do trendi modela s paper bag strukom, nova Sézane kolekcija donosi još jedan veliki i pozitivni korak za poznati brenda. Uz fokus na održivost, Sézane kolekcija traperica proširila je i raspon dostupnih brojeva – umjesto šest veličina koje su nudili dosad, u novoj kolekciji svaki od modela dostupan je u čak dvanaest veličina, od 34 do 44, što će bez sumnje proširiti broj obožavateljica brenda.

Novi modeli su The Perfect Slim, The Perfect Slim 7/8, The Brut Sexy, The Parisien, The Venice, The Alvin i The Girlfriend, a posljednja dva modela već su rasprodana. Sve ih možete pronaći i naručiti ovdje.

The Brut Sexy
The Brut Sexy
The Perfect Slim
The Perfect Slim
The Perfect Slim 7/8
The Perfect Slim 7/8
The Perfect Slim 7/8
The Parisien
The Juno
The Venice
The Alvin
The Girlfriend

Foto: Sézane

Učitati još
Zatvori