Stigla je nova Sézane kolekcija i donijela haljine u kojima ćemo provesti jesen

Stigla je nova Sézane kolekcija i donijela haljine u kojima ćemo provesti jesen

Uz nekoliko iznenađenja i neočekivanih noviteta i trendova te u bezbroj predivnih novih komada, stigle su jesenske kolekcije i prvi modeli za zimu. U središte modnog svijeta, kolekcije za sezonu jesen/zima 2020./2021. vratile su basic komade, fino pletivo, traperice i raskoš modnih dodataka te najavile još jednu odličnu modnu sezonu. Jesenska kolekcija koja je nedavno stigla i bez sumnje zaslužuje pažnju je ona s potpisom francuskog brenda Sézane.

Od elegancije modernih klasika koji će odigrati onu ključnu ulogu u kreiranju svakodnevnih kombinacija do jednostavnih i ležernih basic modela, Sézane kolekcija za jesen 2020. već je ponudila sve što možemo poželjeti u jesenskom ormaru. Najpoželjniji modeli iz kolekcije? Uz trendi pletivo, raskošne bluze i kožne torbe, među modelima iz nove jesenske kolekcije istaknule su se haljine.

Sézane haljine u kojima želimo provesti jesen

Jednostavne i elegantne, haljine su oduvijek bile jedan od najpopularnijih modela u Sézane kolekcijama. Nekoliko dana nakon izlaska nove kolekcije brojni modeli su već nestali s virtualnih polica njihovog online shopa. Tajna koja ih čini toliko neodoljivima krije su u spoju jednostavnih, klasičnih krojeva, silueta koje laskaju ženskoj figuri i trendi detalja koji poznate modele čini uzbudljivim i novima. Kolekcija za jesen slijedila je istu formulu za kreiranje predivnih haljina koje osvajaju na prvi pogled i još jednom donijela neke od najpoželjnijih modela sezone koji su se rasprodali u samo nekoliko sati.

Uz prepoznatljive klasične krojeve poput haljina na preklop, u novoj kolekciji ističe se i spoj haljine i pletiva te haljina mini dužine koja će odlično izgledati u kombinaciji s trendi čizmama s visokim sarama. Spoj klasičnog i trendi transparentan je i u odabiru boja, a savršenu jesensku paletu boju s naglaskom na smeđe tonove dodatno su obogatili cvjetni uzorci.

Sve modele Sézane haljina, ali i ostatak jesenske kolekcije možete pronaći i naručiti na njihovoj službenoj stranici.

Učitati još
Zatvori