Ekskluzivno donosimo prve vizuale za novu liniju Roberta Severa ‘Retro chic’
Ekskluzivno donosimo prve vizuale za novu liniju Roberta Severa ‘Retro chic’

Ekskluzivno donosimo prve vizuale za novu liniju Roberta Severa ‘Retro chic’

“Ususret blagdanskim danima, i kao nastavak izrazito uspješne kreativne godine, pripremili smo šestu, posljednju kolekciju za ovu godinu.
Dugi niz godina radimo i stvaramo s idejom održivosti mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od retro materijala- bez obzira da li se radi o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula vremena.

Materijali koje koristimo u ovoj liniji pažljivo su izabrani, inzistirajući na tome da se koriste već postoje sirovine, a da se ne stvaraju nove. U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda- već da i
vizualnom kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena, a da prezentiraju naš stil i estetiku. Ovakav artikl ima sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke- izgleda izuzetno suvremeno nosivo i primjenjivo u svakodnevnom odijevanju”- kaže Robert Sever

robert sever
robert sever
robert sever
robert sever

Linija “Retro Chic” službeno je nastala prije godinu dana, prije svega jer smo smatrali da kroz ovaj tip selekcije materijala i krojeva uvelike doprinosimo održivosti, koja je prisutna u samom radu branda kroz 21. godinu postojanja. Od samih početaka težimo tome da stvaramo male serije u kojima se materijal maksimalno koristi, bez nepotrebnog neiskorištavanja materijala. Inzistiramo na materijalima prirodnog porijekla koji su osnova svake naše linije i kolekcije.

Uz novu kolekciju dolaze i novi vizuali koji su inspirirani grafikom koja je ručno slikana te kasnije producirana na veliku površinu, te je služila kao pozadina za ovu priču- asocirajući na stranice slikovnice ili na snove. Miješanjem različitih medija, brand i ovog puta svoju viziju predstavlja kroz cjelovitu i sadržajnu priču.

Kao i u svakoj kolekciji i ovog puta imamo predivne bestseller krune s ručno rađenim ukrasima od metala i staklenih kristala. Ponuda je zaokružena i toplim RS kapicama podstavljenim umjetnim krznom koje su i ove sezone ukrašene mašnama od organdija, te ručno izrađenim brošem a ispleli smo ih u 6 varijanta boja- poručuju iz RS branda.

Fotografija styling- Robert Sever
Kosa – Kuća Četki
Make up – Jane Iredale
Produkcija- Slobodan Velicki
Modeli- Ana Stanković, Iva Stanković, Milica Savić
Cipele- Poche Paris

Učitati još
Zatvori