Nova kolekcija Roberta Severa najavila je romantičnu i ženstvenu modnu jesen

Nova kolekcija Roberta Severa najavila je
romantičnu i ženstvenu modnu jesen

Već tradicionalno, kao uvod u novu modnu sezonu i prije početka jeseni poznati hrvatski brend donosi novu kolekciju pod imenom „NADA“. 

Ovu pret-a-porter kolekciju čini četrdeset odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek  kompletirane nakitom i modnim detaljima  u total look.

Osim fotografija koje je i za ovu kolekciju snimio sam dizajner- ova kampanja donosi i video kampanju koju je napravio Luka Lajić, te audio vokalnu izvedbu pjesme “Nada” Gabi Novak koju je za ovu prigodu otpjevala vokalistica Vlatka Hlišć.

Cijela priča zaokružena je ilustracijama mladog dizajnera Frana Perkova.

Kampanja nove kolekcije vrlo je suvremenih i pristupačnih vizuala, te tako brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. 

Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane –prije svega svakodnevne odjeće za posao kao i druge dnevne potrebe.

Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg brada. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe- i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovom kolekcijom.

 Nastavno na stilski smjer branda- suvremenu odjeću s romantičnim i ženstvenim detaljima- izradili smo ovu kolekciju koja ženama, osim estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranja, tako da je njena uloga prije svega praktična. Ovaj tip kolekcije idealan je u prijelaznim danima kada želimo i dalje zadržati ležernost a pritom svoj dnevni look oplemeniti jesenskim bojama i tonovima .“ – ističe Robert Sever.

“Nastavljamo našu ideju suradnje sa drugim kretivcima i hrvatskim brandovima, pa je ponovno selekciju torbi izrađenih makrame tehnikom rad branda “Knot why not”.

Broševi  i privjesci koji su ručno vezeni sa motivima ženskih portreta za ovu kolekciju stvoreni su u kolaboraciji sa brandom “Šarena vrana”.

I ovu kampanju i kao fotograf potpisuje sam dizajner, a make up je napravila make up artistica Nika Žlof  ,dok je produkciju snimanja preuzeo Slobodan Velicki. U ulozi zaštitnih lica nalaze Matja Čičak i Petra Mišić ,  iz Talia models. 

Cjelokupni styling kampanje zaokružen je obućom iz “Högl” asortimana.

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 78.

Učitati još
Zatvori