Ženstvene haljine i vječni traper u prvoj Robert Sever kolekciji za proljeće

Ženstvene haljine i vječni traper u prvoj
Robert Sever kolekciji za proljeće

Za početak godine i kao uvod u novu modnu sezonu,  poznati hrvatski brend Robert Sever donosi novu kolekciju naziva 1/22.

 Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadesetak odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek  kompletirane nakitom i modnim detaljima  u total look. Kampanja nove kolekcije  snimana je u plesnoj dvorani kultnog Ansambla Lado, te je elegantnih i visoko estetiziranih vizuala. Ovom kolekcijom brand nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. 

Robert Sever 1/22

Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena u najboljoj maniri tradicionalne izrade te je prijedlog za dane koje su pred nama – prije svega od svakodnevne odjeće za posao i dnevne potrebe. Ovom kolekcijom brand ulazi u svoju 21 godinu postojanja te samim time donosi i nekoliko noviteta u samom načinu prezentacije novih radova.

“Ove sezone radili smo na  interpretacijama klasične košulje ,sakoa i hlača, kao i jakni  fokusirani na ideju da je svaki artikl lako izdvojiti separativno i da se može lagano ukomponirati u već postojeće stvari u nečijoj garderobi. Svaki dio pomno je osmišljenih i realiziranih detalja koji definiraju stil RS estetike, ne prateći trend već nastojeći izraditi odjeću koja je održiva i nema rok trajanja kroz neku zadanu sezonu.

Paleta boja je vrlo svedena, klasična i praktična , fokusirana  na crnu i bijelu, koja se provlači kroz bazu koja je izrađena od crnog kepera, dok fluidnije modele stvaramo od chiffona sa ženstvenim motivom flore koja se kao light motiv proteže kroz cijelu stilsku priču.” – objašnjava dizajner

Vizuali nove priče snimljeni su u plesnoj dvorani Ansambla Lado, što je dalo posebnu energiju novim fotografijama koje je i ovog puta snimio sam dizajner. Ovom kolekcijom brand nastavlja svoju ideju stvaranja manjih serija, kao i unikatnih posebnih modela, kako bi svojim radom podržali ideju održive odjeće, te proizvodili kvalitetne artikle koji su zauvijek dio nečije garderobe. Samim time mijenjamo ideju sezonskog prikazivanja kolekcija te stavljamo fokus na individualni pristup kao i tempo predstavljanja.

“Kod osmišljanja i proizvodnje prije svega razmišljamo kako bi ispunili potrebe naših klijentica, stvarnih žena koje nose našu odjeću kao dio svog vizualnog izražaja- naravno s nekom zanimljivom estetskom pričom koja nam služi kao light motiv pri stvaranju kolekcije. Fokus je uvijek na vrlo nosivim komadima garderobe, koji su lako primjenjivi za dnevne situacije, pritom razmišljajući o tome kako svaka žena želi biti praktična i funkcionalna kroz dan.

Fotografija-  Robert Sever
Produkcija-  Slobodan Velicki
Kosa -Kuća Četki
Modeli-  Ana Stanković, Pavla Predović – Talia Models
Asistent fotografa i stilista  –Lea Martini
Cipele- Hogl
Naočale optika Erjavec
Snimano u Plesnoj dvorani Ansambla Lado

Učitati još
Zatvori