Primark otvorio novu trgovinu u Ljubljani

Primark otvorio novu trgovinu u Ljubljani

Primark, međunarodni trgovački lanac koji ima nevjerojatnu modu po nevjerojatnim cijenama (Amazing fashion at Amazing prices), otvorio je novu trgovinu u Ljubljani, u shopping centru Citypark. Ovo je prvo prodajno mjesto Primarka u Sloveniji, a 372. za tu kompaniju, koje otvara čak 200 novih radnih mjesta. Vrpcu na otvaranju službeno su prerezali gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković i voditelj trgovine Bogdan Mulec.

Još ljepše iskustvo kupovine

Nova Primarkova prodavaonica prostire se na 4.200 četvornih metara prodajnog prostora na dva modna kata i sadrži najnovije trendove u ženskoj, muškoj i dječjoj modi, uključujući obuću i dodatke, kao i rublje, kozmetiku i proizvode za kuću. Također nudi Primarkov certificirani asortiman kozmetike koja nije testirana na životinjama Leaping Bunny PS…, kao i asortiman proizvoda od održivog pamuka, koji uključuje pidžame, traperice i predmete za kuću. Trgovina se diči Primarkovom najnovijom suvremenom opremom dućana, s 44 blagajne i 48 garderoba, besplatnim wi-fijem u cijelom trgovini, kao i dvama prostorima za sjedenje i predah u kojima kupci mogu “napuniti baterije” kako bi im iskustvo kupovine bilo još ljepše.

Zaposlenici u uredskom dijelu uživat će u otvorenim radnim prostorima dizajniranima s modernim značajkama i udobnostima, kao što su ‘Recharge café’ koji odlikuje kuhinja i svijetao dekor. Taj je prostor osmišljen tako da se zaposlenici i na poslu mogu osjećati kao kod kuće.

Direktor maloprodaje Primarka za južnu Europu, Stephen Mullen, izjavio je:

Oduševljeni smo što možemo otvoriti prvu trgovinu Primark u Ljubljani. Primark je već dobro poznato ime u Sloveniji, a mi smo uzbuđeni što možemo pružiti ljudima u ovoj zemlji i u okolnima našu nevjerojatnu modu po nevjerojatnim cijenama. Slovenija je važno tržište za Primark i radujemo se što ćemo biti dio šire zajednice ovdje u Ljubljani i doprinijeti joj.

Gradonačelnik Ljubljane, gospodin Zoran Janković, također nije skrivao zadovoljstvo:

Čestitam na otvaranju nove trgovine. Siguran sam da će kupci uživati. Pozdravljam svako ulaganje koje donosi nova radna mjesta i jača naše gospodarstvo.

Prisutnima se obratio i Toni Pugelj, predsjednik Uprave SES Slovenija, koji je rekao:

Danas je Slovenija 12. zemlja u koju dolazi Primark. Sretni smo što su otvorili svoj 372. dućan ovdje u Cityparku, što dokazuje da Citypark nije samo najveći, već i vodeći shopping centar u Sloveniji, jer uvijek donosimo najveće i najtraženije marke u našu zemlju.

Učitati još
Zatvori