Impozantna revija u regiji o kojoj se priča već danima
Impozantna revija u regiji o kojoj se priča već danima

Impozantna revija u regiji o kojoj
se priča već danima

Dok Zagreb samo pamti zlatno doba modnih revija, u regiji se nedavno održala revija o kojoj se priča već danima, revija čija scena se može mjeriti s onim svjetskima, a koja je privukla pozornost svih te  bila središte događanja ovog lipnja. Brend Mona u posljednjih je nekoliko godina dobio pravi status i postao omiljeni brojnim ženama koje ne žele raditi kompromis u svojim modnim izborima i žele nositi odjeću koja se izdvaja iz mase, atraktivna je i uvijek s pomakom.

SunsetCruise naziv je nove Mona kolekcije za ljeto 2022., kolekcije za odmore koji su pred nama, a nadahnuta je upravo opojnim bojama zalaska sunca, narančastom, ljubičastom, tonovima crvene i žute. Dizajnerica Ana Pavlović i tim kreiralu su savršene ljetne krojeve koji će laskati figuri i biti idealni za ljetna druženja i partyje. No, jednaku pozornost odnijela je modna pista za koju je zaslužan arhitekt Marko Samardžić.

Minimalistička scenografija u zemljanim bojama s detaljima u boji kolekcije bila je savršena baza za modni spektakt koji je uveo posjetitelje u dugo, toplo i osunčano ljeto. Poseban dojam dala je simulacija izlazećeg i zalazećeg sunca koja se navečer pretvorila u digitalno platno. Mona SunsetCruise je Cruise kolekcija, a naglasak je ovog ljeta na tome da je napravljena od prirodnih materijala – jute, konoplje i vlakana.  Niz pistu su se slijevali predivni modeli u rasponu od svijetlih bež boja, preko toplih narančastih i smeđih tonova do bordo i ljubičastih nijansi. Za večernje prigode tkanine su satenske, sjajne i pomalo baršunaste.

Kolekcijom vladaju ‘cut out’ detalji, visoki i nizak struk, kao i krojevi koji se mogu kombinirati na više načina. Slojevitost je takođe nešto s čime se izvela stilska igra na pisti, pokazujući multifunkcionalnost Moninih modela koji zovu na razne stilske igre koje mogu funkcionirati od jutra do večeri. Osom toga, boje iz SunsetCruise kolekcije predivno će izgledati na preplanuloj koži, baš kao i lepršavi i prozirni materijali. Važno je napomenuti da se radi o limitiranoj Mona kolekciji za koju smo sigurno da će biti rasprodana brzinom svjetlosti.

Kada je pala noć vrhunska se modna pista pretvorila u podij za party, kao i savršenu kulisu za fotografiranje na kojoj su se zabavljali svi prisutni, s pogledom na siluetu grada. Magija revije tako se nastavila u kasnu ljetnu večer, a Mona je tako još jednom pokazala zašto je jedan od najprivlačnijih brendova na regionalnoj sceni.

Učitati još
Zatvori